استان ها > گیلان

برخی از تجهیزات مهم در بیمارستان پورسینا موجود نیست



به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) گیلان: دکتر مهدی فلاح، در حاشیه بازدید از بیمارستان پورسینای رشت، با بیان اینکه کمبود پرستار در برخی از بخش های بیمارستان پورسینا بسیار مشهود است، افزود: در بخش جراحی اعصاب با کمبود شدید پرستار مواجه هستیم.

وی افزود: با توجه به نوع این بخش که در ارتباط با تروما است، شرایط موجود خطرات زیادی را به دنبال دارد و لازم است وزارت بهداشت در اسرع وقت این شرایط را اصلاح کند.

نماینده رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وجود بیش از ۳۰ تخت در این بخش، عنوان کرد: این بخش در مجموع ۱۴ پرستار دارد که برای شیفت های صبح، عصر و شب در طی ماه، غیر قابل توجیه است.

فلاح با بیان اینکه کمبود نیروی خدماتی از معضلات برخی از بخش هاست، گفت: متاسفانه برخی نیروها که به صورت خدماتی جذب شده اند، در امور غیر خدماتی به کارگیری شده اند که این تخلف است و نباید در حوزه درمان شاهد اینگونه مسائل باشیم.

وی همچنین به صف طولانی انتظار برای برخی از جراحی ها در این مرکز آموزشی – درمانی اشاره کرد و ادامه داد: باید طوری برنامه ریزی شود که اقشار ضعیف جامعه وقتی جهت انجام امور درمانی به این مرکز مراجعه می کنند، ناامید نشوند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان خواست در انجام جراحی های مربوط به ارتوپدی تلاش بیشتری داشته باشد و متذکر شد: برخی از بیماران پس از ۲۰ روز بستری همچنان بلاتکلیف هستند لذا باید برای اعضای هیئت علمی به ویژه تمام وقت ها ایجاد انگیزه کرد؛ چه در حوزه آموزش به دانشجویان و چه در درمان بیماران.

فلاح با بیان اینکه بیمارستان پورسینا مرکز تصویربرداری استان است، اما گاهی بیمارانی که بستری نیستند، از انجام اقدام تشخیصی در این مرکز محروم می شوند، خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان باید تدبیری کند تا اقشار ضعیف جامعه، خدمات تصویربرداری همچون انواع سونوگرافی ها، سی.تی اسکن و ام.آر.آی را با تعرفه دولتی دریافت کنند.

وی با تاکید بر لزوم تامین همه تجهیزات مورد نیاز بیمارستان، بیان کرد: برخی از تجهیزات نه چندان گرانقیمت، اما مهم در بیمارستان موجود نیست که باید توسط مسئولان مربوطه جهت تامین آنها در دستور کار قرار بگیرد. برخی از این دستگاه ها به گونه ای است که اگر نباشد یا خراب باشد، یک جراحی خاص عملا انجام نمی شود.

نماینده رشت و خمام اضافه کرد: تمامی جراحی های مربوطه در این بیمارستان باید انجام شود، زیرا بسیاری از اقشار کم درآمد، توان مالی مراجعه به بخش خصوصی را ندارند.

وی با بیان اینکه ساخت بیمارستان جایگزین پورسینا در سال ۱۴۰۰ شروع شد، اما به جای خاصی نرسیده است، گفت: کوچکترین خطا در برنامه ریزی های حوزه سلامت تاثیر مستقیم بر سلامتی مردم دارد و لذا قبل از اجرای پروژه های عمرانی، باید منابع مالی آن دیده شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: نسبت تخت های بیمارستانی به جمعیت در گیلان پایین است و پیگیر آن خواهم بود که بتوانیم اعتبار خوبی برای افزایش این شاخص در گیلان بگیریم.



منبع:خبرگزاری سلامت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا