حوزه و دانشگاه > آموزش عالی

شعب دانشگاه‌های علوم پزشکی در غنا، لبنان و تاجیکستان راه‌اندازی می‌شود 



به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سید جلیل حسینی امروز در نشست خبری که به مناسبت فرارسیدن دهه فجر برگزار شد، در مورد دستاوردهای حوزه آموزش پزشکی گفت: در ابتدای انقلاب در حوزه داروسازی تعداد دانشکده‌ها از ۵ به ۲۷ و دانشجویان از ۱۵۰ به ۱۵۰۰ نفر افزایش یافته است.

وی با اشاره به حمایت از استعدادهای درخشان افزود: تاکنون بیش از ۷ هزار دانشجوی استعداد درخشان شناسایی شده است. همچنین تاسیس قرارگاه راهیان پیشرفت با هدف شبکه سازی، به کار گیری جامعه نخبگان انجام شده و بانک داده نخبگانی راه اندازش شده است.

معاون وزیر بهداشت در مورد راه‌اندازی المپیاد دانشجویان علوم پزشکی گفت: از سال ۱۳۸۸ المپیاد دانشجویان علوم پزشکی با شرکت ۴۰۰ دانشجو آغاز شده و هفتدهمین دوره آن با شعار سلامت باروری و صیانت جمعیت در سال ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.

حسینی با بیان اینکه پذیرش دستیار تخصصی در ابتدای انقلاب ۴۱۳ نفر بوده، ادامه داد: پذیرش اکنون به ۵ هزار و ۱۸۱ نفر رسیده است. دستیار فوق تخصصی نیز در ابتدای انقلاب وجود نداشت اکنون سالانه ۴۹۸ نفر پذیرش می‌شوند.

به گفته حسینی؛ پذیرش دانشجو در حوزه دندانپزشکی از ۱۰۰۰ نفر به ۱۷ هزار و ۳۰۰ نفر افزایش یافته است. همچنین ۴۳ دانشکده دندانپزشکی وجود دارد که در ابتدای انقلاب کمتر از ۱۰ دانشکده بود.

وی خاطر نشان کرد: از سال ۱۳۶۵ تا کنون ۳۷ دانشگاه، ۱۸ دانشکده علوم پزشکی و ۶۲ مجتمع آموزش عالی سلامت تاسیس شده است. با افزایش ظرفیت نزدیک به ۱۶ هزار در سال ۱۴۰۴ پذیرش خواهند شد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به تایید دوره پزشکی عمومی ایران توسط فدراسیون جهانی آموزش پزشکی، گفت: این فدراسیون دوره پزشکی عمومی ایران را تایید کرده است و همچنین اعتبار بخشی دانشگاه‌های پزشکی منطقه نیز به مدت ۱۰ سال به وزارت بهداشت ایران واگذار شده است.

حسینی در مورد تحصیل دانشجویان خارجی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: بیش از ۱۲ هزار دانشجوی خارجی از ۴۳ کشور در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران تحصیل می‌کنند.

وی با اشاره به راه‌اندازی شعب دانشگاه‌های ایرانی در خارج از کشور گفت: شعبه سبطین عراق راه‌اندازی شده و شعب دانشگاه‌های ایرانی در غنا، لبنان و تاجیکستان در حال تاسیس است.

حسینی خاطر نشان کرد: در دولت چهاردهم حقوق دستیار های تخصصی و فوق تخصصی خدمت ۳۰ درصد افزایش یافته و حقوق کارورزان حدود ۱۰۰ درصد افزایش یافته است. در تلاشم دوره دستیاری به عنوان شغل رسمی ثبت شود تا دستیاران از مزایای بیمه و شغل برخوردار شوند.

وی افزود: ۲۲ هزار و ۴۵۸ عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی مشغول هستند که تعداد خانمها و آقایان حدوداً برابر است.

به گفته معاون وزیر بهداشت؛ در مجموع در این بیش از ۴ دهه فعالیت‌های آموزشی بسیار خوبی در کشور انجام شده، کیفیت ارائه خدمات و دانش‌آموختگان ایرانی حتی در کشورهای اروپایی مورد استقبال قرار می‌گیرد و در مجامع بین‌المللی شناخته شده و دارای کرسی هستند و تلاش شده کیفیت آموزش پزشکی برجسته‌ای داشته باشیم.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا