خدمات بنیاد علوی برای محرومیت زدایی در ۲۵۰۰ روستا؛ جایزهای برای توانمندسازی
به گزارش خبرنگار مهر، محسن مولایی نسب دبیر جایزه توانمند سازی علوی در نشستی ضمن ارائه گزارشی از روند شکل گیری جایزه توانمندسازی علوی گفت: ایجاد مرجعیت بنیاد مستضعفان به عنوان سازمان جریانساز و نقش آفرین در فعالیتهای عدالتاجتماعی، اقتصادی و آموزشی، مبارزه با فقر، محرومیتزدایی و توانمندسازی محرومین و همچنین انگیزهبخشی، هم افزایی و ایجاد رقابت سازنده بین فعالان دولتی، خصوصی و مردمی برای محرومیتزدایی در حوزههای مختلف و ایجاد زمینه هماندیشی و تبادل تجربیات پیرامون الگوهای توانمندسازی محرومین در حوزههای ارتقا عدالت آموزشی، پیشرفت اقتصادی و توسعه و ارتقای سلامت در مناطق محروم و شبکهسازی مؤثر با نهادها، سازمانها، ارگانها و دستگاههای همسو با مأموریتهای اساسی بنیاد از جمله اهداف است.
وی افزود: بر اساس اعلام دبیرخانه جایزه توانمند سازی علوی، این جایزه در ۶ محور پیشرفت اقتصادی مناطق محروم مبتنی بر توانمندسازی ملی، اشتغالزایی و درآمد پایدار، ارتقای عدالت آموزشی با تأکید بر جمعیت دانشآموزی و تأمین شرایط خاص برای استعدادهای برتر، توسعه و ارتقای سلامت با تأکید بر اقدامات پیشگیرانه، آبادانی و پیشرفت مناطق محروم، مسئولیت اجتماعی، نوآوری و فناوری است.
مولایی ادامه داد: طی مراسمی در خردادماه ۱۴۰۴ از برگزیدگان با جوایز نفیس تقدیر به عمل خواهد آمد. این برنامه در ۶ محور و به صورت سالانه برگزار میشود و قرار است و تداوم یابد.
وی با اشاره به اینکه محرومیت زدایی خارج از ایران نداریم و تمرکز برای داخل ایران است، گفت: در غرب آسیا بنیاد علوی بزرگترین مسئولیت اجتماعی را دارد.
مدیر رسالت اجتماعی بنیاد علوی خاطر نشان کرد: در ۲۵۰۰ روستا و حدود ۳۳۰ شهرستان خدمات آموزشی و توانمند سازی در راستای محرومیت زدایی داریم