زندگی > تغذیه و آشپزی

طرز تهیه برگری با طعم پنیر موتزارلا



همشهری آنلاین: برگر موتزارلا غنی از پروتئین و سبزیجات است و خوردن آن کالری مناسبی به شما می دهد بدون اینکه چاق کننده باشد.

برگر موتزارلا

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

پخت: ۸۰ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

عدس:۱ پیمانه

نمک و دانه فلفل سیاه: به میزان لازم

اسپری روغن: به میزان لازم

گوشت گوساله بدون چربی : ۲۵۰ گرم

فلفل چیلی قرمز: یک عدد

سیر: ۲ حبه

تخم‌مرغ: یک عدد

پنیر موتزارلا : ۱۵۰ گرم

ماست: یک دوم پیمانه

پیازچه: ۲ عدد

برگ کاهو:۳۰ گرم

نان همبرگر:۴ عدد

طرز تهیه

۱. عدس خیس خورده را یک ساعت بپزید. اواسط پخت، کمی نمک به آن بیافزایید و آبکش کنید.

۲. کف سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و روی آن را با اسپری روغن، ‌ کمی چرب کنید.

۳. گوشت چرخ‌کرده را همراه کمی نمک ورز دهید. عدس پخته‌شده، فلفل چیلی، سیر، تخم‌مرغ، مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن بیافزایید و مخلوط کنید.

۴. از مایه به اندازه‌های یکسان بردارید و به‌شکل گرد فرم دهید. در قسمت وسط هریک پنیر موتزارلا بگذارید و به‌شکل برگر فرم دهید. برگرها را در سینی فر بچینید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزند.

۵. ماست را همراه پیازچه و مقداری نمک در ظرفی بریزید و هم بزنید. چند برگ از کاهو را روی نیمه هر نان همبرگر قرار دهید، سپس برگر و در ادامه مخلوط ماست بریزید. نیمه‌های باقی‌مانده نان بگذارید و سرو کنید.

نکته: برای پخت بهتر فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید.



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا