استان ها > خراسان رضوی

تأمین پایدار گاز در خراسان رضوی با همراهی مردم در مدیریت مصرف



حسن افتخاری با اشاره به تلاش شبانه‌روزی کارکنان صنعت گاز در حوزه‌های تولید ؛ پالایش، انتقال و توزیع گاز، اظهار کرد:  هم اکنون جریان گاز به‌صورت پایدار در ۹۸ شهر و بالغ بر ۲۷۰۰ روستای استان تأمین شده است. این موفقیت مرهون همراهی و همکاری مردم است و از آن‌ها تشکر می‌کنیم. همچنین خواهش می‌کنیم این همکاری را ادامه دهند تا در شرایط سخت آب‌وهوایی و ایام سرد پیش رو، جریان گاز به‌صورت پایدار حفظ شود.

وی با اشاره به ادامه برودت هوا و یخبندان افزود: این روزها شاهد مصرف بی‌سابقه گاز در بخش خانگی هستیم، اما همراهی مردم باعث شده تا در هیچ نقطه‌ای از استان افت فشار یا قطع گاز رخ ندهد. پیش‌بینی می‌شود این سرمای شدید و دماهای منفی حداقل تا یک هفته آینده ادامه داشته باشد.

افتخاری با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود مصرف گاز امروز از مرز ۶۳ میلیون مترمکعب عبور کند، تصریح کرد: در حالی که حداکثر تولید پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد به‌همراه برداشت از مخازن ذخیره سازی  ۵۷ تا ۵۸ میلیون مترمکعب در روز است، این ناترازی نشان‌دهنده نیاز مبرم به همراهی بیشتر مردم برای مدیریت مصرف است.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی با تأکید بر انتقال گاز از منابع جنوبی از فاصله‌ای حدود ۲۰۰۰ کیلومتری به استان خاطرنشان کرد: کارکنان شرکت ملی کاز با تلاش بی‌وقفه گاز را بعد از پالایش  به استان منتقل می‌کنند، از هم‌استانی‌های عزیز درخواست می‌کنیم با کاهش دو درجه‌ای دمای محیط منزل و خاموش کردن وسایل گرمایشی بلااستفاده مانند بخاری و پکیج در زمان‌های غیرضروری، به حفظ جریان پایدار گاز کمک کنند. دمای ۱۸ تا ۲۱ درجه نه‌تنها برای سلامتی مناسب است، بلکه می‌تواند به تأمین گاز در نقاط دورتر استان و حتی استان‌های مجاور نیز کمک کند.

به گزارش روابط عمومی شرکت گاز خراسان رضوی، افتخاری با اشاره به افزایش مصرف گاز در برخی روزها نسبت به سال گذشته، گفت: این افزایش به دلیل افزوده شدن حدود ۸۰ هزار اشتراک جدید گاز و سرمای بی‌سابقه امسال است. در مجموع، در بخش خانگی حدود ۲۰ درصد گاز بیشتری نسبت به سال قبل تحویل داده‌ایم. با رعایت نکات ساده اما مؤثر مدیریت مصرف، می‌توانیم جریان پایدار گاز را نه‌تنها در خراسان رضوی، بلکه در استان‌های مجاور نیز حفظ کنیم.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا