استانها > ایلام

آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ایلام



ارتباط فردا: یونس احمدی اظهار کرد: بر اساس ابلاغ سازمان دامپزشکی کشور، طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ آغاز می‌شود تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.

مدیر کل دامپزشکی استان ایلام گفت: در این طرح نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی، کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، کارگاه‌های فرآوری و بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی، خودروهای ویژه حمل فرآورده خام دامی، رستوران‌ها، هتل‌ها، چلوکبابی‌ها و سایر اماکن استان که از فرآورده‌های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می‌شود، با هدف ارتقای بهداشت و سلامت عمومی به اجرا در خواهد آمد.

وی با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی در ایام نوروز و ماه رمضان، افزود: این طرح توسط ۲۰ اکیپ بازرسی متشکل از ۱۲ دکتر دامپزشک و۴۵ نفر کارشناس دامپزشکی در دو نوبت کاری صبح وعصر در سطح استان فعالیت می‌کنند.

احمدی تصریح کرد: شهروندان هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی یا بسته‌بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء، نوع محصول، کد بهداشتی بهره‌برداری دامپزشکی است، توجه کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه ۱۵۱۲ گزارش دهند.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا