روزانه ۳۵۰ تن گوشت گرم مرغ وارد بازار آذربایجان غربی می شود
پرویز بستانچی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در هفته دوم فروردین ماه که همزمان با تعطیلات عید فطر و ۱۳ فروردین روز طبیعت است که روزانه حداقل ۳۵۰ تن گوشت گرم مرغ وارد بازار خواهد شد.
وی ادامه داد: مجموع جوجه ریزی استان در سال ۱۴۰۳ به تعداد ۶۸ میلیون و ۸۷۷ هزار قطعه بوده که نسبت به سال ۱۴۰۲ افزایش ۱۱ درصدی دارد.
بستانچی افزود: در طی بهمن ماه ۱۴۰۳ تعداد ۶ میلیون و ۱۴۵ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است که گوشت مرغهای تولیدی حاصل از این جوجه ریزی تا ۱۵ فرودین به کشتار ارسال خواهند شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: با توجه به اینکه گوشت مرغ تولیدی در این بازه زمانی بیشتر از نرمال مصرف مردم استان است،، لذا در کنار گوشت گرم تازه، مرغ منجمد نیز توزیع افزایشی خواهد داشت.
وی اضافه کرد: در طی اسفند ماه نیز ۶ میلیون قطعه ریزی شده است که نسبت به زمان مشابه سال ۱۴۰۳ به مقدار ۱۸.۲۳ درصد افزایش جوجه ریزی انجام گرفته است.
بستانچی خاطر نشان کرد: گوشت حاصل از این جوجه ریزی ها از ۱۶ فروردین تا ۱۵ اردیبهشت به بازار عرضه میشود.