توصیه ضرغامی به فرخنژاد، روایت یک تقلب و ناتمام ماندن فستیوال کوچه
ارتباط فردا: معاون سیاسی سازمان صداوسیما به ارائه توضیحاتی درباره عملکرد این رسانه در حادثه انفجار بندرعباس پرداخت و به انتقادها پاسخ داد.
فقط ۳ سال از رادیو کوچکتر است!/ در نوجوانی سلبریتی شد
آلبرت کوچویی ۸۲ ساله فقط سه سال از رادیو کوچکتر است؛ او در جشن تولد ۸۵ سالگی رادیو به ایسنا آمد تا به نمایندگی از اهالی صدا، از عشق و علاقه امثال خود به رسانهای بگوید که زمانی رویای او و همنسلانش بود. کوچویی میگوید: رادیو اولین رسانهای بود که بعد از روزنامه وارد خانه پدریام شد. تنها چند ساعت اجازه داشتیم به برنامهها گوش دهیم و همه حسرتهای من این شده بود که وارد این رسانه پرشکوه و رویایی بشوم. به لطف صدای منحصر به فردش این شانس را داشت که در همان نوجوانی رویایش محقق شود و فقط ۱۴ سال داشت که صاحب یک برنامه مستقل در رادیو شد!
تجربه پلاسکو و متروپل به کمک انفجار بندرعباس آمد؟
یک مدرس دانشگاه در حوزه ارتباطات درباره عملکرد رسانهها در حادثه انفجار بندر شهید رجایی، معتقد است: هنوز سیستم منسجمی برای مقابله با بحرانهای رسانهای نداریم و روایتگر اول نیستیم.
این جنس نظارت در آینده ممکن نیست
اسماعیل عفیفه از تفاوت کیفیت و وضعیت تولیدات سریالهای نمایشخانگی نسبت به مجموعههای نمایشی سیما گفت و انتقادهایی را درخصوص روش نظارت بر تولیدات پلتفرمها مطرح کرد.
دلم میخواهد با مردم حرف بزنم
کورش سلیمانی که این روزها نمایش «شک» را روی صحنه میبرد، تاکید کرد: در اجرای یک اثر نمایشی باید شرایط جامعه را در نظر بگیریم و من به عنوان یک کارگردان دوست دارم با مردم کشورم گفتگو کنم.
از توصیه ضرغامی به فرخنژاد تا «لزوم به رسمیت شناختن سینما توسط حاکمیت»
عزت الله ضرغامی با تشریح جزییاتی از داوری جشنواره چهل و سوم فیلم فجر و بیان خاطراتی از تصمیمهایش برای فیلمهای «آدم برفی» و «مربای شیرین» تاکید کرد که حکومت باید سینما را به رسمیت بشناسد و نسبت به هنرمندانی که پس از اتفاقات ۱۴۰۱ کشور را ترک کردند و پشیمان هستند، حساس باشد.
از تلاش فیلم ۱۰۰ برای حضور در بازارهای خارجی تا انتقاد به چهارسو
نشست خبری چهاردهمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰ در حالی برگزار شد که یوسف منصوری دبیر جشنواره مدعی شد که به دنبال عرضه فیلمهای برگزیده جشنواره در بازارهای خارجی هستند.
نمیخواهم کسی با دیدن کارم فقیر شود
یک هنرمند تئاتر با تاکید بر ضرورت توجه به حقوق حیوانات در زندگی شهر امروز گفت: توسعه پایدار، توسعهای است که هم حقوق انسانها و جامعه را ببیند و هم حقوق درختانی که در مسیرند.
روایتِ یک سوگ؛ پکیج تضمینی افزایش فالوور در اینستاگرام!
«بلاگری» و «اینفلوئنسری» حالا به یک شغل تبدیل شده است؛ کسانی که یا مقابل دوربین درباره همه چیز اظهار فضل میکنند یا یک زندگی نمایشی از خود را به خورد مخاطب کنجکاو میدهند و روز به روز هم به تعداد دنبالکنندگان خود اضافه میکنند. در این شرایط دیگر فرقی نمیکند مدام در جشن و مهمانی باشند یا همسرشان از دنیا رفته باشد، آنها لحظهای تلفن همراه را از خود دور نمیکنند تا مبادا مخاطب ریزش کند.
آخرین اخبار از سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر
دبیر سیزدهمین جشنواره بینالمللی مد و لباس فجر با ارائه توضیحاتی درباره مرحله اول داوری آثار ارسال شده به دبیرخانه این رویداد، تاکید کرد: امیدوارم با پایان جشنواره سیزدهم برنامه زمانبندی و جشنواره چهاردهم مد و لباس فجر نیز اعلام شود تا در همان زمان مقرر و نزدیک به دهه فجر برگزار شود.
درباره یک همدردی اجتماعی و ارسال رایگان بسته پستی به بندرعباس!
انفجار مهیب بندر شهید رجایی در بندرعباس موجی از اندوه و همدلی را در سراسر ایران به راه انداخت. حادثهای تلخ که همه با آن همدردی کردند، اما در کنار اقدامات خالصانه و سرشار از همدلی، برخی واکنشهای نمایشی در فضای مجازی نیز پرسشهایی درباره ماهیت همدردی در عصر شبکههای اجتماعی به وجود آورد. موضوعاتی که یک جامعهشناس به آنها پرداخت و البته تاکید کرد: نکته مهم این است که این همدردی یک روند متداوم باشد و در سایر اتفاقات اجتماعی هم وجود داشته باشد.
پیوندی فراتر از یک ازدواج
خواهرزاده جلال آلاحمد میگوید: ازدواج جلال آلاحمد و سیمین دانشور، تنها یک ازدواج معمولی نبود، بلکه موهبتی بود که به رشد فکری و هنری ادبیات معاصر منجر شد.
انتقاد از «تخفیفهای نامتعارف»
یک ناشر با بیان اینکه تخفیف ۱۰ تا ۲۰ درصد نمایشگاه کتاب، تخفیف متعارفی است، به تخفیف نامتعارف برخی از سایتها همزمان با نمایشگاه کتاب اشاره کرد و گفت: این تخفیفها به ناشران و کتابفروشان صدمه میزند.
چرا فارسی یک «اَبَرزبان» است؟
یدالله گودرزی معتقد است، زبان فارسی یک «اَبَرزبان» است و میگوید: باید گفت که ابرزبانها ممکن است در برخی شاخصهها پررنگتر و در بعضی کمتوانتر ظاهر شده باشند اما توانستهاند قلههای رفیع ادبی، اندیشهای و هنری را در خود جای دهند و تولیدکننده دانش باشند.
کتابفروشیها شلوغتر شد؟
یوسف علیخانی با انتقاد از تعطیلی نمایشگاههای استانی کتاب میگوید: این نمایشگاهها را برگزار نکردند. کتابفروشیها شلوغتر شد؟ من کتابفروش هستم، به اطمینان خدمتتان عرض میکنم فقط مخاطب حرفهای کتاب راه کتابفروشی را بلد هست.
هشداری به کرمانشاه؛ شانس جهانی شدن را از خودمان نمیگیریم!
مدیرکل ثبت حریم آثار و حفظ و احیاء میراث معنوی و طبیعی کشور، با بیان اینکه تاکنون اطلاعات دقیق و فنی از سوی مجریان پروژه احداث تلهکابین در تاق بستان به وزارت میراث فرهنگی ارائه نشده است، هشدار داد که هرگونه مداخله در عرصه و حریم این اثر تاریخی، میتواند شانس ثبت جهانی پرونده «محور ساسانی» را به خطر اندازد و تصمیمگیری نهایی را به دریافت و بررسی جزئیات فنی کامل منوط دانست.
بدنه انسانی تحلیل رفته است!
سرپرست معاونت پژوهشی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با انتقاد از وضعیت مرمت و نگهداری آثار تاریخی در ایران، نبود مستندات آماری دقیق، کمبود منابع مالی، تضعیف بدنه انسانی متخصص و واگذاری پروژههای مرمتی به پیمانکاران فاقد صلاحیت علمی را از مهمترین چالشهای مرمت برشمرد که کیفیت مرمت بناهای تاریخی را با خطر جدی مواجه کرده است. به گفته نیکزاد، این شرایط باعث شده است مرمت بناهای چندهزار یا چندصد ساله با قیمتهای پایین به پیمانکاران سپرده شود، که این پروژههای حساس مرمت را با پروژههای صرفاً عمرانی اشتباه بگیرند.
وامهای نوسازی بنیاد مسکن بیشتر مخرب بوده است!
فرامرز پارسی، معمار و مرمتگر با اعتقاد بر اینکه مرمت امروز ایران در مقایسه با چند دهه گذشته پیشرفت چشمگیری داشته است، درباره برخی موانع و چالشهای مرمت، از جمله بیتوجهی به فرآیندهای علمی مرمت، جدایی باستانشناسی از مرمت، مناقصههای دولتی و ضعف مشارکت مردمی و وامهای مخرب بنیاد مسکن سخن گفت.
کشف سنگ گورِ پهلوی ساسانی در استان فارس
یک پژوهشگر از کشف کتیبه سنگ گور به خط پهلوی ساسانی در آباده استان فارس خبر داد.
ایران هنوز یک زائر زندانی در عربستان دارد/ اختصاص ۵۰۰ یورو ارز همراه به حجاج
رئیس سازمان حج با اعلام اینکه ایران هنوز یک زائر زندانی در عربستان دارد، از تخصیص ۵۰۰ یورو ارز همراه حج خبر داد و درباره دلیل گرانی واکسن ممنژیت، محدودیت های انتقال آب زمزم و ارز حج توضیحاتی داد و تاکید کرد در حج تمتع هیچ سهمیه سفارشی و خارج از نوبت وجود ندارد.
دقایقی سکوت برای قربانیان بندرعباس
دومین روز از هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران با یک اتفاق تلخ و بهتآور رقم خورد؛ اتفاقی که نه جای گریستن باقی میگذاشت و نه جای سکوت و همهاش بهت بود و غم. چنین رخداد دردناکی برای میزبانان بندرعباسی جشنواره موسیقی نواحی، این رویداد را همانند سراسر کشور به سوگ نشاند و در همین راستا هنرمندان نوای عزا سر دادند.
«فستیوال کوچه» ناتمام ماند
در پی اعلام عزای عمومی و همدردی با مردم بندرعباس، برگزارکنندگان فستیوال کوچه اعلام کردند که این فستیوال به پایان راه رسیده است و بقیه برنامهها برگزار نخواهد شد.
اعلام همدردی با همنوع یک اصل اسلامی است
یک استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه اعلام همدردی با همنوع یک اصل اسلامی است، گفت: در رخداد تلخ بندرعباس بعد از اعلام همدری از سوی مردم پر عاطفه، جبران خسارات وارده بر خانواده ها و نیز بررسی علت آن و پیشگیریهای لازم وظیفه مسئولین و یک مطالبه بحق است.
پیشنهادهایی برای خواندن:
روایت یک تقلب برای ورود به جبهه
نمایشگاه مجازی در ایسنا/ «بهار مولانا» در دل بهار
یک کتاب دردسرساز
چرا فرهنگستان «هشتک» را برای «هشتگ» تصویب کرد؟
رد پای فرعون در اردن!
روایتی از مقاومت دختران آبادان در زمان محاصره
۱۰ تابلونقاشی مشهور از بهار
صدام کدام عملیاتی را آخرین نبرد جنگ نامید؟
انتهای پیام