اقتصادی

ایران در تولید گوشت گوسفند جزو رتبه‌های برتر جهانی قرار دارد



به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، حسن خمیس آبادی اظهار کرد: بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که تلاش‌های مستمر محققان علوم دامی، در کنار حمایت‌های معاونت تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی کشور، منجر به بهبود شاخص‌های تولید در گوسفندان بومی ایران شده است.

وی افزود: این همکاری‌ها و تحقیقات هدفمند، افزایش راندمان تولید و بهره‌وری دام‌های بومی ایران را رقم زده است.

خمیس آبادی با اشاره به جایگاه ایران در تولیدات دامی عنوان کرد: ایران در تولید گوشت گوسفند جز رتبه‌های برتر جهانی است که حاصل ظرفیت بالای دامپروری کشور و تأثیر مثبت برنامه‌های اصلاح نژاد و بهبود مدیریت پرورش دام است.

وی تصریح کرد: علاوه بر گوشت گوسفند، ایران در تولید گوشت بز، عسل، شیر، گوشت طیور و تخم‌مرغ جایگاه‌های قابل‌دفاع دارد. این موقعیت، اهمیت تداوم تحقیقات علمی و سرمایه‌گذاری در حوزه دامپروری را بیش‌ازپیش نشان می‌دهد.

رئیس مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در همین حال برنامه‌های بهبود تغذیه، اصلاح نژاد، بیوتکنولوژی و مدیریت پرورش را در افزایش راندمان تولید و کیفیت محصولات دامی مؤثر دانست.

خمیس آبادی با اشاره به برنامه‌های آینده در زمینه بهبود تولید گوسفند در کشور گفت: برنامه‌ریزی برای اصلاح نژاد و افزایش بهره‌وری گوسفندان بومی، به‌عنوان یکی از راهبردهای کلیدی در افزایش تولید گوشت قرمز در کشور در حال اجرا است و با توجه به تنوع نژادهای گوسفند در کشور این فرصت فراهم شده که در مناطق مختلف کشور با تنوع دام‌ها با ظرفیت‌های متفاوت با افزایش وزن روزانه‌ای با تنوع ۱۳۰ گرم در نژادهای سبک و بیش از ۳۰۰ گرم در روز در برخی نژادهای سنگین‌وزن مثل نژاد سنجابی داشته باشیم.

وی ابراز امیدواری کرد که با ادامه این تلاش‌ها، شاهد رشد سرمایه‌گذاری در پرورش دام سبک و ارتقای بیشتر جایگاه ایران در تولیدات دامی جهانی باشیم



منبع:خبرگزاری سلامت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا