استان ها > گلستان

هوشمندسازی ادوات کشاورزی؛ راه نجات تولید در بحران کم‌آبی



مریم برزنونی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به اینکه دنیا به سمت کشاورزی مکانیزه پیش رفته است، اظهار کرد: ادوات سنتی در شرایط کنونی کاهش منابع آبی و تغییرات اقلیمی پاسخگوی نیازها نیستند و باید با هوشمندسازی، بهره‌وری را افزایش داد. 

وی با بیان اینکه با گرانی نهاده‌هایی مانند بذر و کود، استفاده از ابزارهای مدرن تنها راه جلوگیری از خسارات گسترده است، افزود: عبور از مرحله تولید سنتی و بهره‌گیری از شرکت‌های دانش‌بنیان برای هوشمندسازی ادوات، گام کلیدی در این مسیر است.

رئیس اداره فناوری‌های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی گلستان در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر لزوم استفاده از بذرهای گواهی‌شده در کشت گندم، تصریح کرد: کشاورزان در صورت استفاده از بذر خودمصرفی، باید آن را بوجاری و ضدعفونی کنند تا از آلودگی به علف‌های هرز و بیماری‌ها جلوگیری شود.

برزنونی خاطرنشان کرد: همکاری همه ذینفعان برای تحقق کشاورزی مکانیزه و هوشمند، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.

مدیر امور ماشین‌های کشاورزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی نیز در گفت‌وگو با ایسنا با تأکید بر نقش کلیدی مکانیزاسیون در افزایش تولید محصولات، خواستار همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها برای تخصیص خطوط اعتباری شد.

بحیرایی با اشاره به ضرورت توسعه مکانیزاسیون کشاورزی، گفت: استفاده از ظرفیت‌های این شرکت در تأمین نهاده‌ها و ادوات پیشرفته، نقش بی‌بدیلی در افزایش تولیدات کشاورزی دارد.

وی بیان کرد: به‌کارگیری قراردادهای فروش وکالتی می‌تواند به ارائه خدمات بهتر و ارتقای ضریب مکانیزاسیون در استان‌ها کمک کند.

بحیرایی با اشاره به نیاز مالی این طرح‌ها، از سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها درخواست کرد تا با تخصیص خط اعتباری مرکز توسعه مکانیزاسیون، زمینه اجرای پروژه‌های کلان در این حوزه را فراهم کنند.  

انتهای  پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا