شهرک صنعتی نهاوند راکد است/ واحدهای رها شده شهرک صنعتی تعیینتکلیف شود
علیرضا نثاری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: اگر قرار است صنعت شهرستان تکانی بخورد باید عملی کار شود چون در این زمینه حرف زیاد گفته شده و دستگاههای خدماترسان وظیفه ذاتی خود را باید انجام دهند.
وی تصریح کرد: هدف توسعه، تولید است در حالیکه در شهرستان نهاوند عمده زیرساختها با مشکل مواجه شده و سالهاست اقدام عملی نمیشود و اگر وظایف ذاتی هر ارگان انجام شود نیازی به پیگیری نیست.
نثاری با بیان اینکه مشکلات شهرک صنعتی نهاوند زیاد است و برای حل این مشکلات اقدام عملی لازم است، افزود: وضعیت شهرک صنعتی نهاوند قابل قبول نیست باید به دنبال کار برای مردم باشیم ولی در این شهرک هنوز به دنبال بدیهیترین موارد هستیم.
وی با بیان اینکه ۵۲۰ قطعه زمین در شهرک صنعتی نهاوند داریم ولی تعطیل هستند، ادامه داد: در شهرستان نهاوند با وجود ظرفیت کشاورزی، صنعتی، مبل و منبت و عرصههای دیگر، نمیشود این زمینها در اختیار صنعتگران قرار بگیرد.
عضو کمیسیون عمران مجلس اضافه کرد: باید متولی شهرک صنعتی مشخص باشد که صنعتگران ما بدانند به چه کسی مراجعه کنند. چرا زیرساختهایی اعم از نگهبان، خط تلفن، آنتندهی در زمان قطعی برق برای شهرک صنعتی وجود ندارد؟
نثاری خاطرنشان کرد: چرا شرکت شهرکهای صنعتی استان، نهاوند را رها کرده است و چرا باید شهرک صنعتی نهاوند در استان با پتانسیلهای زیاد راکد باشد؟
وی با تأکید بر تعیینتکلیف واحدهای صنعتی رها شده شهرک صنعتی نهاوند، گفت: نهاوند ظرفیت سه شهرک صنعتی را دارد اما متاسفانه اندرخم بلاتکلیفی واحدهای تولیدی تعطیل، نیمه تعطیل و بلاتکلیف معطل مانده است.
نماینده نهاوند در مجلس، تصریح کرد: هر واحدی که قصد تولید ندارد و شهرک را معطل خود کرده است، خلع ید یا تعیین تکلیف شود تا واحدهای جدید که قصد تولید دارند شروع به فعالیت کنند.
انتهای پیام