استانها > هرمزگان

۴۸ هزار تن به ظرفیت صنایع تبدیلی و غذایی هرمزگان افزوده شد



ارتباط فردا: مجید کمالی با اعلام این خبر افزود: این واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی تیاب واقع شده‌اند و در طی ۲ ماه اخیر، پس از پایان عملیات اجرایی، به بهره‌برداری رسیده‌اند.

️وی بیان کرد: با راه‌اندازی این واحدها، برای ۸۰ نفر مستقیم و ۲۰۰ نفر غیرمستقیم فرصت شغلی ایجاد شده است.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، هدف از ایجاد این واحدها را کمک به پرورش‌دهندگان میگو در منطقه تیاب و تولید غذای سالم و استاندارد برای آبزیان عنوان کرد.

کمالی ادامه داد: منطقه تیاب در شهرستان میناب یکی از قطب‌های مهم پرورش میگو در استان هرمزگان به‌شمار می‌رود و راه‌اندازی این واحدهای تولیدی نقش مهمی در تأمین خوراک مورد نیاز این صنعت خواهد داشت.

گفتنی است؛ ۲۳۶ واحد صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن تولید در استان هرمزگان فعال است و برای ۶ هزار و ۴۱۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.

استان هرمزگان با دارابودن بیش از ۱۶۰ هزار هکتار سطح زیرکشت باغی و زارعی و همچنین تولید افزون‌بر سه میلیون و ۸۰۰ هزار تن انواع محصولات از جمله خرما، مرکبات، سبزی و صیفی، میوه‌های گرمسیری و همچنین بیش از ۷۵ هزار تن محصولات دامی از قابلیت‌های مناسبی در توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی برخوردار است.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا