احیای روحیه ایثار، شایستهسالاری را برای کشور به همراه دارد
حجت الاسلام والمسلمین احمد سالک در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به تاثیر بازگشت به روحیه ایثار و باورمندی دوران دفاع مقدس در حل مشکلات کشور، بیان کرد: داشتن روحیه جهادی و انقلابی باید یک اصل در بین مسئولان نظام باشد. اگر مسئولان، مدیران و شخصیت های سیاسی ما از این روحیه جهادی و باورمند برخوردار باشند، نیازمند برخی از جریان ها که در کشور می گذرد نیستیم و خود به خود مشکلات حل خواهد شد. اولین نتیجه روحیه باورمندی و ایثار این است که مدیرانی در مسئولیت ها قرار می گیرند که کارشناس و متخصص هستند.
احیای روحیه ایثار و باورمندی شایسته سالاری را برای کشور به همراه دارد
وی ادامه داد: بنابراین موضوع جلب مسند مدیریت با باندبازی و رفیق بازی و سیاسی کاری قطع می شود؛ به نوعی افراد شایسته در جایگاه مدیریتی قرار خواهند گرفت و شاهد شایسته سالاری در کشور خواهیم بود. اگر این روحیه جهادی و انقلابی نباشد، ما گرفتار مدیرانی می شویم که به دلیل ضعف و عدم تخصص هم خودشان را خراب می کنند و هم جامعهای را که زیر مجموعه مدیریت آنان قرار دارد.
مردم به مسئولان بالادستی خود نگاه می کنند
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اگر روحیه ایثار و شهادتی که در ابتدای انقلاب وجود داشت و در جنگ و جبهه ها بروز و ظهور داشت و کشور را به پیروزی رساند، در بدنه مسئولان و مدیران کشور احیا شود تحول عظیمی در کشور ایجاد خواهد شد. مردم به مدیر و بالادستی خود نگاه می کنند. زمانی که یک مدیر انقلابی و جهادی کار کند، مردم قدردان او خواهند بود، مانند شهید رئیسی. دیدیم که مردم در سالگرد ایشان چقدر غصه خوردند.
باید با نسل جوان رفیق شد
وی در ادامه تاکید کرد: اگر این روحیه وجود داشته باشد، مشکلات کنار می رود. برای انتقال این روحیه به نسل جوان، باید با آنان رفیق شد. باید به جوانان توجه کرد. گفتمانی دوستانه و با محبت با جوانان ایجاد کرد. این گسل نسلی را باید از بین برد. از طرف دیگر اگر خواسته های جوانان غیر مشروع و غیر واقعی است باید هدایت شود به سمت فعالیت های مشروع و خوب. از سوی دیگر ابزاری که امروز نسل جوان استفاده می کند، فضای مجازی و ماهواره است. باید هم خوبی های این ابزار را برای جوانان تشریح کرد و هم بدی های آنان را گفت.
نباید اجازه دهیم جوانان تسلیم بدیهای فضای مجازی شوند
سالک خاطرنشان کرد: اگر این کار را انجام ندهیم، جوانان تسلیم بدی ها و فسادهای این فضا خواهند شد و زندگی آنان از بین می رود. جوانان از صبح تا شب در موبایل هستند اما چیزی نیز گیر آنان نمی آید. زمانی که فکر و چشم انسان درگیر شود، آرام آرام قلب و روح انسان نیز اثر می پذیرد. باید کارگاه های آموزشی برای جوانان برقرار کرد. مسئولان آموزشی باید برای این حوزه برنامه داشته باشند.
انتهای پیام