استانها > بوشهر

فعالیت ۲ مرکز نظارت بهداشتی و شرعی در شهرستان دیر



اسماعیل محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: همزمان با عید سعید قربان شبکه دامپزشکی در سطح استان بوشهر بر ذبح قربانی در این روز نظارت بهداشتی و شرعی داشته است که در شهرستان دیر نیز این نظارت‌ها انجام گرفت.

وی بیان کرد: در سطح شهرستان دیر ۱۲ اکیپ ثابت و سیار در قالب ۲ مرکز در شهرهای دیر و آبدان به صورت تمام وقت در روز عید قربان برای نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح قربانی فعال بودند.

محمودی یادآور شد: در این مراکز هفت رأس گوسفند و ۱۹ رأس بز با نظارت ناظرین بهداشتی و شرعی ذبح شد.

وی تاکید کرد: با توجه به فصل گرما و احتمال انتقال بیماری تب کریمه کنگو توصیه می‌شود شهروندان از دست زدن به دام و گوشت قربانی بدون دستکش خودداری کنند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان دیر افزود: گوشت‌های قربانی ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد در یخچال نگهداری و بعد از آن استفاده شود.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا