زندگی > تغذیه و آشپزی

آشنایی با طرز تهیه همبرگر بوقلمون + فوت و فن


همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه همبرگر بوقلمون را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۲۰ دقیقه

پخت: ۱۵ دقیقه

تعداد: ۳ نفر

مواد لازم:

چرخ کرده بوقلمون: ۵۰۰ گرم

پیاز متوسط: یک عدد

سیر: یک حبه

جعفری ساطوری شد: یک‌دوم فنجان

نان سوخاری: یک‌چهارم فنجان

سس سویا: یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، پودر زیره و پاپریکا: به میزان لازم

روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. پیاز و سیر را رنده و جعفری را ساطوری کنید. سپس در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده بوقلمون را به همراه پیاز و سیر به خوبی ورز دهید تا چسبنده شود.

۲. جعفری ساطوری‌شده، نان سوخاری، سس سویا، نمک، فلفل سیاه، پودر زیره و پودر پاپریکا را با هم مخلوط کنید.

۴. از مخلوط گوشت بوقلمون به اندازه دلخواه برداشته و به شکل همبرگر در دستتان فرم دهید.

۵. در یک تابه کمی روغن زیتون گرم کنید و همبرگرهای بوقلمون را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه از هر طرف بپزید تا طلایی و ترد شوند.

نکته: اگر از گوشت چرخ‌کرده بوقلمون آماده استفاده نمی‌کنید، از سینه بوقلمون بدون پوست و چربی برای چرخ کردن استفاده کنید.

چند نکته برای رژیمی شدن همبرگر:

۱. همبرگرها را به‌طور یکنواخت فرم دهید. این یکنواخت درست کردن و فرم دادن کمک می‌کند تا هر برگر زمان پخت یکسانی داشته باشند.

۲. هیچ‌وقت همبرگرها را هنگام پخت فشار ندهید. این کار فقط چربی‌های همبرگر را بیش‌تر می‌کند.

۳. اگر همبرگرهای بدون چربی تهیه می‌کنید، نباید با حرارت زیاد و برای مدت طولانی‌ای طبخ شود و به‌محض پخت قابل قبول و طلایی شدن، باید آن‌ها را بردارید.

۴. در کنار همبرگر از سبزیجات تازه به جای سس‌های چرب استفاده کنید.

آشنایی با طرز تهیه همبرگر بوقلمون + فوت و فن



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا