استان ها > قم

آنچه در سومین شب جشنواره فجر در قم چه گذشت



هنرمندان و خبرنگاران در سانس اول سینما ونوس قم به تماشای فیلم «لولی» ساخته رضا فرهمند نشستند اما کیفیت این فیلم نتوانست رضایت آنان را جلب کند.

سینما ونوس در سانس دوم خود پذیرای جمع کثیری از اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه قم برای اکران فیلم «ناتور دشت» دومین ساخته بلند سینمایی محمدرضا خرمندان بود، به گونه‌ای که ظرفیت تمامی صندلی‌های این سینما تکمیل شده بود و شاید یکی از دلایل این استقبال را باید بازی هادی حجازی‌فر در این فیلم دانست.

«ناتور دشت» داستان گم شدن یک دختربچه را در منطقه‌ای بومی به تصویر می‌کشد. این فیلم با الهام از یک رویداد واقعی ساخته شده که اوایل سال ۱۴۰۳ در یکی از روستاهای استان گلستان رخ داد.

فیلمساز تلاش می‌کند قصه‌ای پرتنش را با ریتمی مناسب و اجرایی دقیق به تصویر بکشد اما مشکل اصلی این فیلم به پایان‌بندی آن بازمی‌گردد و جمع‌بندی داستان با روندی که فیلم‌نامه تا آن لحظه داشته، هم‌خوانی ندارد.  

بازی هادی حجازی‌فر یکی از نقاط قوت دومین اثر خردمندان است، او در این فیلم، در نقش احمد پیران یک محیط‌بان متعهد است و بار دیگر توانایی‌های خود را در ایفای نقش‌های پیچیده و چندلایه به نمایش گذاشته است و با جزئیات رفتاری حساب‌شده و بازی کنترل‌شده، به‌خوبی تصویری باورپذیر از یک محیط‌بان که قبلا دچار خطا شده ارائه می‌دهد.

اما در پردیس سینمایی بازار شهر، تماشاگران بسیاری در سانس اول برای تماشای فیلم سینمایی «پیشمرگ» به کارگردانی علی غفاری راهی سینما شده بودند و تمامی بلیت‌های این فیلم به فروش رسیده بود.  

غفاری در «پیشمرگ» تلاش کرده برشی از این زندگی شهید سعید قهاری را روایت کند، فیلم خوش‌ریتمی که تماشاگر را تا آخرین لحظه با خود همراه می‌کند و در حوزه بصری و فنی نیز حرف برای گفتن دارد اما در عین حال در جلب نظر منتقدان موفق نیست.

در سانس دوم پردیس سینمایی بازار شهر نیز فیلم «بازی را بکش» به کارگردانی محمد ابراهیم عزیزی روی پرده رفت، فیلمی که درباره شرط‌بندی و تبانی در فوتبال حرفه‌ای است و بازی محسن کیایی یکی از نقاط قوت آن به شمار می‌آید و در نهایت، تماشاگران را با رضایت نسبی از سالن سینما بدرقه می‌کند.

اما تماشاگران سینما تربیت قم در اولین سانس به تماشای انیمیشن «افسانه سپهر» ساخته عماد رحمانی و مهرداد محرابی نشستند. انیمیشنی که قصه سرراست و روانی دارد و به لحاظ فنی قدمی رو به جلو در کارنامه کارگردان آن است و برای مخاطب کودک و نوجوان جذابیت‌های بیشتری هم دارد. ضمن اینکه به خوبی از عنصر تخیل در فیلمنامه بهره برده است و در نهایت مخاطبان را با رضایت از سالن بدرقه می‌کند.

دومین فیلمی که در سینما تربیت با استقبال خوب تماشاگران روی پرده رفت، «تاکسیدرمی» به کارگردانی محمد پایدار بود. فیلمی که با وجود دارا بودن یک ریتم خوب از انسجام لازم در روایت‌های خود برخوردار نیست و تغییرات ژانری آن نه‌تنها باعث جذابیت فیلم نشده، بلکه مخاطب را دچار سردرگمی می‌کند.

ارتباط فردا: آثار چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر به همت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم از ۱۵ تا ۲۲ بهمن‌ماه در سینماهای ونوس، تربیت و بازار شهر به نمایش در می‌آید.

انتهای پیام 



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا