سیاسی > دفاعی - امنيتی

ابراز امیدواری نماینده رهبری در سپاه نسبت به سال جدید



ارتباط فردا: حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی صادقی با تلاوت آیه شریفه «رَبِّ أَوْزِعْنِی أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتِی أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَعَلَیٰ وَالِدَیَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَدْخِلْنِی بِرَحْمَتِکَ فِی عِبَادِکَ الصَّالِحِینَ» در ابتدا به شکرگزاری در برابر خداوند پرداخت و گفت: خداوند بار دیگر فرصت حضور در مهمانی ویژه خود را عطا فرموده است؛ هر چند توان شکر حقیقی نعمت‌های الهی را نداریم.

وی با اشاره به سفارش خداوند مبنی بر یادآوری نعمت‌ها و توجه به داشته‌ها و عزت و شوکتی که به انسان عطا شده، تصریح کرد: ما شکر زبانی را به جا می‌آوریم، اما به قول علامه طباطبایی، شکر حقیقی هر نعمت، ادای حق آن نعمت است. باید از خداوند توفیق شکر حقیقی نعمت‌ها را مسئلت نمود، چرا که بر هر شکری، شکری دیگر واجب است.

نمایندهٔ مقام معظم رهبری در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با ابراز امیدواری نسبت به سال جدید که با ماه مبارک رمضان، لیالی قدر و توسل به اهل بیت (ع) آغاز شده است، به اهمیت داشتن «حال خوب» اشاره کرد و با طرح این پرسش که حال خوب، احسن الحال و احسن الاحوال چیست و چگونه می‌توان همواره در این حالت بود، پاسخ را در حدیثی قدسی یافت.

وی افزود: پاسخ این است که احسن الحال، حال بندگی و فرمانبری مطلق از خداست و هیچ حالی بالاتر از این نیست.

حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی، در ادامه به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا ضیافت الهی با پایان ماه رمضان تمام می‌شود یا امکان استمرار آن وجود دارد اشاره و با استناد به حدیث قدسی دیگری که مرحوم مجلسی در بحارالانوار نقل کرده است، عنوان کرد: خداوند به حضرت داوود وحی کرد که فرمانبران من همیشه در مهمانی من هستند. از طریق عبودیت، فرمانبری و شکر نعمت می‌توان این مهمانی را ادامه داد. خداوند می‌فرماید اگر کسی شاکر، قدرشناس و دارای ظرفیت باشد، وجود او را متعالی‌تر می‌کنم، چنانکه در قرآن نیز فرمود: لَئِن شَکَرتُم لَأَزیدَنَّکُم.

وی با اشاره به ادامه حدیث قدسی، بیان داشت: اهل ذکر و کسانی که خداوند را فراموش نمی‌کنند، از نعمت ویژه الهی (نعمت رحیمیه) برخوردارند.

نمایندهٔ مقام معظم رهبری در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تصریح بر این موضوع که خداوند اهل معصیت را نیز فراموش نمی‌کند، اظهار کرد: یکی از درس‌هایی که باید از خداوند بیاموزیم این است که تنها خوبان را نبینیم.

وی ادامه داد: مطابق حدیث، اگر اهل معصیت توبه کنند، خداوند دوست آن‌ها می‌شود، دعایشان را اجابت می‌کند و در هنگام بیماری، طبیبشان خواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی در توضیح چگونگی درمان الهی برای گناهکاران افزود: خداوند با پیش آوردن سختی‌ها و مشکلات، آن‌ها را از گناهان پاک می‌سازد.

وی با تاکید بر اینکه ماه رمضان، ماه تمرین عالی‌ترین مرتبه عبودیت، ذکر و توبه بود، همگان را به حفظ این حال و روحیه فراخواند.

نمایندهٔ مقام معظم رهبری در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به روایت «الإبقاء علی العمل اشدّ من العمل» که در مورد حفظ اعمالی چون تسبیحات اربعه و صلوات آمده است، بیان کرد: باید بتوانیم حسنات خود را حفظ کرده و از گذرگاه مرگ عبور دهیم. 

وی به ذکر خاطره‌ای از سال گذشته و جلسه با فرماندهان سپاه پس از شهادت شهید زاهدی پرداخت و گفت: سال پرحادثه‌ای را پشت سر گذاشتیم.

حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی با بیان اینکه این حوادث برای برخی مانند شهدا به منزله رسیدن به مقصد و حیات طیبه بود، تصریح کرد: برنده واقعی شهدا هستند که توانستند به آن مقام برسند.

وی افزود: این حوادث برای برخی دیگر، آزمایش و امتحان بود تا معلوم شود آیا پس از ادعای ایمان (قالوا ربنا الله)، در مسیر حق استقامت می‌ورزند (ثم الستقاموا) یا خیر.

نمایندهٔ مقام معظم رهبری در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پایان با تلاوت آیه شریفه «أَحَسِبَ النَّاسُ أَنْ یُتْرَکُوا أَنْ یَقُولُوا آمَنَّا وَهُمْ لَا یُفْتَنُونَ» تاکید کرد: صرف ادعای ایمان و انجام عبادات کافی نیست و خداوند با سختی‌ها و امتحانات، بندگان خود را می‌آزماید.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا