استان ها > خوزستان

اجرای طرح پایش فرآورده‌های خام دامی در خوزستان



عبدالله محمدحسنی اظهار کرد: طرح پایش سلامت و بهداشت شرایط تولید، نگهداری و عرضه محصولات شیر خام، گوشت قرمز، گوشت مرغ، گوشت آبزیان و خوراک آماده دام در واحدهای تولید و فرآوری، کشتارگاه‌ها و مراکز عرضه مواد خام دامی استان خوزستان از ابتدای سال ۱۴۰۴ طبق برنامه‌ریزی اعلام‌شده در همه شهرستان‌های استان آغاز شده است و در ۱۲ مرحله تا پایان سال اجرا می‌شود.

وی افزود: براساس وظایف ذاتی سازمان دامپزشکی کشور برای کنترل و ارتقای سلامت و بهداشت فرآورده‌های خام دامی و خوراک آماده دام در بیش از ۴۰۰۰ واحد تولید، فرآوری و عرضه محصولات در سطح استان خوزستان، این عملیات در ۱۲ مرحله و با حجم نمونه‌ برداری بیش از ۱۲۰۰ مورد اجرا خواهد شد. تمامی مراحل پردازش نمونه‌ها و انجام آزمایش کنترلی با استفاده از توان و ظرفیت فنی کارشناسان اداره‌کل دامپزشکی در آزمایشگاه مرجع این اداره‌کل انجام می‌شود.

محمدحسنی گفت: هدف از اجرای این طرح، شناسایی نقاط بحرانی تهدیدکننده بهداشت و سلامت محصولات در چرخه تولید شامل تهیه و تامین مواد اولیه، تولید، نگهداری و عرضه محصولات و همچنین ارائه راهکارهای اصولی و فنی از جمله آموزش و آگاهی‌بخشی نیروی انسانی جامعه هدف برای حذف مخاطرات تهدیدکننده سلامت محصول و در نهایت بهداشت و سلامت جامعه انسانی و شهروندان است. بدیهی است در صورت عدم اصلاح و تغییر در شرایط تولید، نگهداری، عرضه و مصرف محصولات در معرض آلودگی و فساد با هماهنگی مراجع قضایی از فعالیت واحد پیشگیری خواهد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره‌کل دامپزشکی خوزستان، وی بیان کرد: اداره کل دامپزشکی استان خوزستان در راستای تحقق شعار بهداشت و سلامت محصول از مزرعه تا سفره تمام تلاش و نیرو خود را به کار گرفته است تا ضمن آموزش‌های لازم به پرسنل و کار فرمایان واحدها و کارخانه‌هی تولیدی، یک محصول سالم توسط واحدها در اختیار مصرف‌کننده نهایی که عموم مردم و شهروندان هستند، قرار بگیرد.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا