اولین کارخانه آسفالت بازیافت تا پایان سال در پایتخت/ مهلت دو هفتهای به مالک پاساژ علاءالدین
ارتباط فردا: مطهر محمدخانی در نشست خبری شهرداری تهران درباره برقی شدن تاکسیها، اتوبوسها و موتورهای برقی در پایتخت، اظهار کرد: امیدواریم تا پایان سال حداقل ۵۰۰ دستگاه اتوبوس و حدود ۲۰۰۰ دستگاه تاکسی برقی را در سطح شهر تهران فعال کنیم و در هفتههای آتی بخش اول این تعداد را در سطح شهر داشته باشیم. کل واردات خودرو در یک سال گذشته در همه مجموعهها حدود ۱۰ هزار دستگاه بوده است اما شهرداری در بدو ورود دستگاههای برقی حدود ۲۵۰۰ دستگاه را وارد خواهد کرد. شهرداری جدا از مسیر مافیای خودرو، در یک مسیر سخت تر کار را پیش برد تا به نفع جیب مردم و به نفع بودجه کشور باشد.
وی ادامه داد: این شروع یک مسیر است و هرگز نگفتیم مشکل آلودگی با برقی سازی حل میشود؛ اما گام مهمی خواهد بود. در این مسئله تکلیف مشخص است و همه چیز شفاف خواهد بود. خوب است اگر رسانهها کمک کنند تا مشکلات اندک ما مرتفع شود و درخواستم این است که برای تسهیل این مسیر ما را همراهی کنند. دولت چهاردهم هم در این خصوص در حال کمک به ما است و شهرداری هم به وظیفهاش عمل خواهد کرد. ما در تأمین اتوبوس در داخل و وارد کردن از خارج از کشور متواضعانه ادعا میکنیم که در زمان معین کارها را انجام میدهیم. ما رکورد خرید دستگاهها را از خارج از کشور در اختیار خواهیم داشت.
محمدخانی درباره اقدامات شهرداری در پویش کمتر از دو درجه نیز گفت: ما در دو مسیر موازی همراه دولت هستیم؛ کمپین اطلاع رسانی را داریم و روزنامه همشهری کار ویژهای را در این زمینه انجام داده و سازمان زیباسازی هم در سطح شهر همراهی خوبی داشته است. در زمینههای دیگر نیز سعی کردیم تمام مصوبههای اجرایی را پیاده سازی کنیم و شهرداری در این زمینه گامهای بلندی از جمله نصب پنلها و باطریهای خورشیدی را برمیداریم.
وی درباره اخباری مبنی بر فعالیت غیرحضوری ۴۰۰۰ نیرو در شهرداری تهران بیان کرد: از این دست شایعات در مجموعه شهرداری زیادی وجود دارد؛ اما در حوزه برنامه ریزی و منابع انسانی کار جدی صورت میگیرد. ما ارزیابیهای سه ماهه، شش ماهه و یک ساله داریم و طبیعتا متناسب با این ارزیابیها مسیر را طی میکنیم. اگر موردی باشد مردم میتوانند در سامانه ۱۳۷ مطرح کنند و مجموعه شهرداری به این موضوع ورود خواهد کرد.
سخنگوی شهرداری تهران در پاسخ به سوالی درباره کم فروغ شدن پویش شنبههای امید و افتخار نیز اظهار کرد: در سال اول پروژههای بر زمین مانده را در اولویت قرار دادیم و طبیعی است که تعداد آنها قابل توجه باشد. از این بابت افتتاح پروژهها بیشتر چشمگیر بود. ما تاکنون ۳۶۰ پروژه را افتتاح کردیم و هر هفته افتتاح پروژه داریم. آغاز به کار پرژه روددره فرحزاد یا آغاز به کار پروژه پردیس شرق تهران را خواهیم داشت و تا پایان سال پروژه بلدیه و باغ راه حضرت زهرا (س) افتتاح خواهد شد.
محمدخانی درباره تعداد کارخانههای آسفالت شهرداری تهران عنوان کرد: در این دوره دو کارخانه آسفالت را اضافه کردیم و تعداد را به ۵ کارخانه آسفالت رساندیم. استانداردهای روز اروپا در این دو کارخانه وجود دارد و آلایندگی این کارخانهها کمتر از یک دستگاه اتوبوس گازی است. اضافه شدن این کارخانهها باعث شد رکورد آسفالت در سطح شهر را در اختیار داشته باشیم و این از خدماتی است که مردم آن را احساس کردند. ما به مرز یک میلیون و ۵۰۰ تن تولید آسفالت تا امروز رسیدیم و میتوانیم تا پایان سال از رکورد یک میلیون ۷۰۰ هزار تن تولید عبور کنیم. با مشخص شدن پیمانکار اولین کارخانه آسفالت بازیافتی شهر تهران را هم تا پایان سال به بهره برداری میرسانیم و این کارخانه هزینه تولید آسفالت را پایین میآورد و از محل بازیافت آسفالتهای تراش شده خیابانها استفاده میشود و به محیط زیست نیز کمک میکند.
وی درباره مساله ناایمن بودن پاساژ علاءالدین و اقدامات شهرداری در این راستا گفت: در این زمینه هیچ تعارفی نباید داشته باشیم چرا که به امنیت مردم ربط پیدا میکند. اولین مساله ما با پاساژ علاءالدین پوشش کامپوزیت آن است که اخطارهای متعددی به آنها داده شد. مالک پاساژ متعهد شد ظرف دو هفته مشکلات را برطرف کند و اگر برطرف نشود دوباره به سراغ آن خواهیم رفت. شهرداری در این زمینه مماشات نخواهد کرد. اقدام امروز صبح با تدبیر شهردار منطقه انجام شد و در یکی از ورودیهای فرعی این پاساژ محدودیت اعمال شد.
ادامه دارد…