برگزاری نمایشگاه رینوتکس ۲۰۲۴ در آذربایجان شرقی با ۸ محور تخصصی
سعید جعفری راد، روز یکشنبه ۱۸ بهمن ماه در نشست خبری با بیان اینکه ۲۰ دستاورد از دستاوردهای شرکت دانش بنیان در هفتهی پژوهش رونمایی شد، اظهار کرد: محصولاتی چون فوم، دستگاه رفع انحراف گردن، کولر جذبی و… از محصولات رونمایی شده در این هفته بود، سطح تکنولوژی به کار برده شده در این رونماییها بسیار چشمگیر و نشانگر ظرفیت فناوری استان بوده است.
وی در خصوص آخرین آمار شرکتهای دانشبنیان در شش ماهه اول سال جاری، ادامه داد: ۳۲۸ شرکت فناور و ۱۰۸ شرکت دانش بنیان در حال فعالیت در پارک علم و فناوری هستند که ۳۶۳ شرکت دانشبنیان در سطح استان در حال فعالیت است.
وی میزان صادرات محصولات پارک علم و فناوری استان را ۷.۲ دلار اعلام کردو افزود: پنج هزار و ۱۳۳ نفر در پارک علم و فناوری استان مشغول به کار هستند، میزان حمایت مالی مستقل از این شرکتها ۶.۹۴ میلیارد تومان با کارمزد ۴ درصد و تنفس سه ساله بوده است.
رییس پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی عنوان کرد: رویداد رینوتکس ۱۴۰۳، در هشت محور تحصصی چون نمایشگاه صنایع دفاعی و لوازم خانگی در دانشگاه تبریز، نمایشگاه تخصصی فناوری زیستی، نمایشگاه تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی در دانشگاه مراغه، نمایشگاه تخصصی صنایع شیمیایی در دانشگاه شهید مدنی، نمایشگاه تخصصی سلامت و بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی تبریز، نمایشگاه تخصصی صنایع خلاق و فرهنگی به میزبانی دانشگاه هنر و پیامنور؛چ، نمایشگاه تخصصی روباتیک و اتوماسیون صنعتی در آزاد اسلامی تبریز، نمایشگاه شهر هوشمند و نرمافزارهای کاربردی در پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی و نمایشگاه تخصصی انرژی با موضوعیت نفت، گاز، صنایع معدنی و ساختمانی به میزبانی دانشگاه بناب و سهند برگزار میشود.
وی گفت: ما دو هدف متفاوت را باتوجه به آسیب شناسیهای انجام گرفته برای سال جاری انتخاب کردهایم، رینوتکس در کشور جاافتادهتر از گذشته شده است.
وی کمبود هستههای زایشی را از جمله مسائل فناوری استان اعلام کرد و گفت: هدف ما براین است تا هر دانشگاه باتوجه به تخصص خود هستههای زایشی تولید کند، برگزاری رینوتکس در سال جاری با هدف کاهش هزینههای زائد و قرارداد محوربوده و سعی میکنیم این نمایشگاه را نمایشی برگزار نکرده و فضایی برای فعالیت دانشگاهها در حوزهی فناوری ایجاد کنیم.
جعفری راد همچنین از تملک اراضی جنب مجتمع عصر انقلاب به میزان ۱۸ هکتار خبر داد و گفت: میزان این اراضی قابل افزایش یه ۳۶ هکتار است، ۲۵۵ میلیارد بین ۷۰ شرکت دانش بنیان استان توزیع خواهد شد، وامهای بالای ۲۰۰ میلیونی نیز به شرکتهای توانمند استان اختصاص خواهد یافت.
وی ادامه داد: مرکز نوآوری و شتابدهی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا با مشارکت بخش خصوصی شتابدهنده دانشبنیان پویان در راستای شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم در پارک علم و فناوری استان راهاندازی شد.
رییس پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه استاندار بر تکمیل سند آمایش صنعت و فناوری استان آذربایجان شرقی تاکید کرده است، عنوان کرد: در حوزهی بین المللی در بین ۶۰ کشور برتر رتبهی سوم کشوری را کسب کرده و محصولات ما به کشورهایی چون روسیه، ترکیه، آسیای میانه و اروپاو…. صادر میشوند.
وی بیان کرد: ۵۰ درصد صنایع استان در حوزهی قطعه سازی بوده است، یکی از دلایل کمبود نیروی کار در حوزهی صنعتی استان نیز همین موضوع است.
جعفری راد اظهار کرد: آذربایجان شرقی دارای ردیف پنجم دانش بنیانی کشور بوده و برنامه کردهایم تا برای سال آتی موقعیت بهتری داشته باشیم.
انتهای پیام