تدوین سند توسعه فضاهای آموزشی در قالب توسعه سواحل مکران یک ضرورت است
لک زایی در گفت وگو با ایسنا، افزود: توسعه فضاهای آموزشی با مشارکت مردم یکی از اولویتهای دولت است که با شعار “یک ایران برای آموزش و پرورش” در حال اجراست.
وی ادامه داد: در زمینه ساخت و ساز مدارس و جانمایی پروژهها باید با آسیبشناسی دقیق و احصا نیازها، بر اساس آمار و اطلاعات موجود، از حداکثر ظرفیت برای ایجاد فضا و تعریف کلاسهای درس متناسب با تراکم جمعیتی مناطق بهره برد.
لکزایی اظهار کرد: ارائه آمار دقیق از فضاهای آموزشی موجب افزایش بهرهوری و استفاده صحیح از این فضاها خواهد شد و میتوان با یک برنامهریزی صحیح و اصولی، نیازهای مناطق را تأمین کرد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس بیان کرد: بهرهگیری از ظرفیتهای منطقهای در حوزه صنعت و اقتصاد؛ نقش مهمی در توسعه فضاهای آموزشی دارد؛ در این راستا میتوان از ظرفیت جشنواره خیرین مدرسهساز و مشارکت خیرین بومی و منطقهای نیز بهره برد.
وی ادامه داد: یکی از مقولههای مهم در فرآیند اجرایی شدن نهضت توسعه فضاهای آموزشی، تأمین زمین در مناطق و روستاهاست که باید در دستور کار تمامی شهرستانها قرار گیرد.
لکزایی با اشاره به کسب رتبه نخست استان در جذب مشارکت خیرین و جشنوارههای مدرسهسازی در میان استانهای کشور، افزود: یکی از مهمترین مؤلفهها در کنار ساخت و ساز مدارس و ایجاد فضاهای آموزشی، هنر مدرسهداری است و استفاده صحیح از فضاهای ایجاد شده و نگهداری و حفظ آنها پس از تکمیل و ساخت مورد تأکید و انتظار است.
وی بر نظارت صحیح و انعکاس چالشها و خلأهای احتمالی در مجموعه شهرستان به اداره کل نوسازی مدارس تأکید کرد و گفت: تدوین سند توسعه فضاهای آموزشی و پرورشی در قالب توسعه سواحل مکران یک ضرورت است که باید به آن پرداخته شود و در این زمینه مجموعه نوسازی مدارس استان در کنار شما خواهد بود.
انتهای پیام