توانمند سازی تشکلهای دینی و فرهنگی متناسب با برنامه توسعه کشور
مرتضی بابایی لولتی شامگاه ۷ بهمن ماه در دیدار با سرپرست، کارکنان و تشکلهای وابسته به اداره تبلیغات اسلامی شهرستان میاندورود، همه دستاوردهای انقلاب اسلامی را برگرفته از تعالیم قرآن، اهل بیت (ع) و شئونات مذهبی دانست .
وی با تاکید بر برگزاری هر چه باشکوهتر مناسبتهای دینی، مذهبی و ملی، اظهار کرد: اولویت فعالیتهای فرمانداری گرهگشایی از وضعیت اقتصادی معیشتی و رفاهی مردم است و با تلاش و مجاهدت دستگاههای اجرایی، اداری و خدماترسان تغییر وضع موجود امکان پذیر است ولی با این حال نباید از حوزه فرهنگ بویژه فرهنگ دینی، مناسبتهای مذهبی و ملی غافل شد .
وی با اشاره به سابقه زیست بوم فرهنگی و مذهبی شهرستان میاندورود و روستاهای توابع این شهرستان، افزود: منزلت، جایگاه و مناصب دولتی و اداری ما از نظام مقدس جمهوری اسلامی است و باید برای حفظ این دستاورد عظیم که یادگار امامین انقلاب و جانفشانی خون شهیدان ایران اسلامی است با خدمت صادقانه و مجاهدانه به این مردم فهیم و بصیر قدردانی کرد.
فرماندار شهرستان میاندورود به بافت مذهبی و فرهنگ دینی این شهرستان اشاره و تصریح کرد: همکاری نهادهای دولتی و اجرایی با مجموعههای حاکمیتی و فرهنگی برای پیشرفت و توسعه انقلاب اسلامی امری اجتنابناپذیر است.
این مسئول با قدردانی از فعالیتهای صورت گرفته توسط اداره تبلیغات اسلامی شهرستان میاندورود اشاره کرد و ادامه داد: وجود مبلغان و مبلغات، موسسات قرآنی پویا، هیئتهای مذهبی فعال و کانون مداحان و تشکلهای مذهبی در شهرستان یک فرصت کم نظیر برای ترویج مفاهیم قرآن و اهل بیت ( ع) است و باید از ظرفیت مساجد و کانونهای فرهنگی و قرآنی برای ترویج مبانی دینی بهره گرفت .
بابایی لولتی به مدیریت ارزشمند روحانیون، هیئتهای مذهبی، کانونهای فرهنگی مساجد و پایگاههای مقاومت در دوران شیوع ویروس کرونا اشاره و خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری بارها در خصوص مدیریت صحیح و کم نظیر هیئتهای مذهبی در دوران شیوع ویروس کرونا و نقش تمدنی تشکلهای دینی و مذهبی در مسائل مهم کشور و حتی جهان اسلام بیاناتی داشتند و قطعا میشود با باور به ما وضع موجود را تغییر داد و به توسعه و پیشرفت کشور کمک کرد .
رییس شورای تامین شهرستان میاندورود با تاکید بر توانمند سازی تشکلهای دینی و فرهنگی متناسب با برنامه توسعه کشور مبتنی بر آموزش و پژوهش، بیان کرد: هماهنگی، تقویت، تجهیز، نظارت و ایجاد زمینه رشد و پیشرفت فعالیتهای فرهنگی نیازمند برنامه ریزی و کیفیت بخشی است و فرمانداری از تمامی ظرفیتهای خود برای ارتقاء فرهنگ دینی و فرهنگ عمومی بهرهبرداری خواهد کرد و قطعا با تعامل و همکاری این مهم دست یافتنی است.
در این جلسه حجت الاسلام علی قاسمی سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان میاندورود اظهار کرد: هیئتها و تشکلهای دینی و مذهبی شهرستان میاندورود جریانهای فکری و فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی هستند.
عضو شورای فرهنگ عمومی شهرستان در ادامه به وجود ۹۰ هیئت فعال آقایان و بانوان در سطح شهرستان میاندورود اشاره کرد و افزود: تلاش میکنیم هیئتهای فعال را در شهرستان افزایش دهیم و قطعا این امر دست یافتنی است و هیچ مانعی برای ثبت هیئتها در سامانه پذیرفتنی نیست و با سهولت در روند و فرایند ثبت نام این آمار افزایشی خواهد شد .
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان میاندورود به فعالیت ۱۱ موسسه و خانههای قرآن شهری و روستایی اشاره و تاکید کرد: آموزشهای تخصصی، حمایت، تقویت و تجهیز موسسات قرآنی، افزایش ثبت موسسات جدید هم نیازمند مشارکت و همراهی همه دستگاههای اجرایی و فرهنگی است .
انتهای پیام