استانها > خوزستان

جشنواره نان فرصتی برای نمایش فرهنگ‌های مختلف و تقویت همدلی است



به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا موالی‌زاده شامگاه جمعه در مراسم اختتامیه جشنواره نان با اشاره به جایگاه نان در فرهنگ و زندگی مردم، گفت: نان قوت غالب مردم است و کیفیت آن نقش مهمی در سلامت جامعه دارد.

وی افزود: گندم تولیدی خوزستان از کمیت و کیفیت بالایی برخوردار است و باید آرد و نان تولیدی نیز متناسب با این استانداردها باشد تا سلامت مردم تضمین شود.

استاندار خوزستان با بیان اینکه نان از قداست خاصی در فرهنگ ایرانی برخوردار است، تاکید کرد: نان نعمتی الهی است و حفظ کرامت آن همواره مورد تاکید بوده است.

وی همچنین با اشاره به ثبت ملی سیلوی تاریخی اهواز به عنوان یکی از آثار ارزشمند استان گفت: این سیلو قدمتی تاریخی دارد و ثبت ملی آن گام مهمی در حفظ میراث فرهنگی خوزستان است.

موالی‌زاده در ادامه به اهمیت توجه توأمان به غذای روح و جسم انسان اشاره کرد و گفت: در کنار نان که غذای جسم است، موسیقی و هنر نیز غذای روح انسان محسوب می‌شوند. خوزستان به عنوان یکی از کانون‌های هنری برجسته کشور، ظرفیت‌های فراوانی در این زمینه دارد که باید از آن بهره برد.

وی با تقدیر از دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره نان، اظهار داشت: این جشنواره فرصتی برای نمایش فرهنگ‌های مختلف و تقویت همدلی و محبت میان اقوام است.

استاندار خوزستان همچنین بر استمرار و توسعه این رویداد تاکید کرد و گفت: امیدواریم این جشنواره سال به سال با شکوه‌تر و غنی‌تر برگزار شود.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا