حمایت بانکرفاه در توسعه فناورانه
به گزارش خبرگزاری طبنا، علی امیدی در نخستین دوره همایش ITNext در مازندران با اشاره به اینکه بانک رفاه در سال ۱۳۳۹ تاسیس شد ۶۵ سال قدمت دارد گفت: این بانک در راستای توسعه فناورانه اقدام به حمایتهای مالی میکند.
وی افزود: بالغ بر ۱۲ هزار نیروی انسانی در عرصه بانکداری رفاه فعال هستند و ۸ درصد داراییها باید از محل سرمایهها تامین شود، همچنین بانک رفاه در رتبه بندیها ۱۴۰۳ سومین هلدینگ برتر کشور شده و نشان ویژه دریافت کرد.
ریاست امور شعب بانک رفاه مازندران با اشاره به سود خالص بانک گفت: سود خالص بانک رفاه در سال ۱۴۰۲، ۳۷ هزار میلبارد تومان بود.
امیدی افزود: در عصر انفجار اطلاعات وهوش مصنوعی ونقش بی بدیل بانکها به واسطه نوع صنعت و مشتریانی که نیازمند به خدمات روزانه هستند باید به این سمت حرکت کنیم.
وی ادامه داد: در نقش حمایت از حوزه های دیجیتال سالانه ۲بار این حمایت ها را انجام دهیم تا این همایشها تداوم یابد ومنافع ان به استان برمی گردد.
ریاست امور شعب بانک رفاه مازندران گفت: تسهیلات در بخش تبصره ۱۸ در حوزه دیجیتال تخصیص یافته و نرخ بهره ان ۸درصد کمتر از سایر تسهیلات است.
امیدی افزود: بانک رفاه نیز مانند سایر بانکها در این حوزه فعال بوده و درحوزه فنی حرفهای بانکعامل بودیم.
وی تصریح کرد: ۵ میلیارد تومان تاکنون تسهیلات به این حوزه پرداخت کردیم که شامل حوزه هوش مصنوعی نیز میشد که پس از معرفی سازمان فنی حرفه ای انجام شد.
ریاست امور شعب بانک رفاه مازندران افزود: میزان تسهیلات به هر نفر ۱۵۰ میلیون تومان با نرخ بهره ۴ درصد با مدت بازپرداخت ۵ ساله انجام شد.
به گزارش طبنا، این همایش،با همکاری بنیاد علمی آموزشی حریری با همکاری جمعی از فعالان حوزه فاوا و با حمایت بانک رفاه کارگران و اداره کل ارتباطات استان مازندران، نخستین دوره همایش ITNext را در مازندران برگزار نمود.