استانها > قزوین

دانشگاه امام خمینی (ره) نماد نظام اسلامی در نگاه دانشجویان خارجی است



ارتباط فردا: آیت‌الله حسین مظفری در دیدار دکتر حمید طاهری، سرپرست دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) اظهار کرد: انتصاب حضرتعالی را به این مسئولیت تبریک عرض می‌کنم، تبریک به معنای آرزوی خیر و برکت است، مسئولیت به‌ویژه در نظام مقدس جمهوری اسلامی مانند تیغ دو لبه است، از یک جهت زمینه را برای خدمت بیشتر فراهم می‌کند و از جهت دیگر اگر خدای نکرده حق مسئولیت ادا نشود، ممکن است برای انسان وزر و وبال شود، به همین جهت آرزو می‌کنیم خیر و برکت این مسئولیت نصیب شما شود.

وی ادامه داد: دانشگاه‌ها اهمیت ویژه‌ای دارند، حوزه و دانشگاه ۲ پایه و ۲ رکن علمی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند، طلاب و فضلای حوزه در کنار دانشجویان و اساتید دانشگاه از ابتدای جریان انقلاب تاکنون در کنار هم مؤثر بوده‌اند.

امام جمعه قزوین عنوان کرد: آنچه باعث تشکیل نظام اسلامی شده، علت بقاء آن نیز هست و برای اینکه نظام مقدس ما به اهداف عالیه خود برسد باید این دو قشر فرهیخته همچنان پای کارنظام اسلامی باشند و وظایف خود را بشناسند.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین بیان کرد: رهبر حکیم انقلاب اسلامی هفته گذشته در پیامی منشور دوم روحانیت را صادر کردند، در بخشی از این منشور به بیان کارکرد تمدنی حوزه و نوآوری‌های تمدنی حوزه پرداخته شده است، ایشان فرمودند مهم‌ترین هدف دنیوی انقلاب اسلامی تشکیل تمدن نوین اسلامی است، ما به‌دنبال این مسئله هستیم و حوزویان نیز در این زمینه نقش بسیار مهمی دارند، دانشگاهیان نیز چنین هستند، همه باید کمک کنند تا به‌ویژه در علوم انسانی آنچه که هست را به‌طور کامل فرا بگیریم و سره را از ناسره تشخیص دهیم و سپس علوم انسانی را مبتنی بر معارف، اصول و پایه‌های دینی تولید کنیم.

وی خاطرنشان کرد: تا حد قابل توجهی در طی این چند دهه در این زمینه کار شده است، به‌ویژه در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام راحل در قم این فعالیت‌ها صورت گرفته است، در آنجا حدود ۱۳ رشته علوم انسانی تا مقطع دکترا وجود دارد، طلبه‌ها علوم را فرا می‌گیرند و غرض این است که در جهت تولید علوم انسانی اسلامی کار کنند، یعنی با آنچه که هست آشنا شوند و از طرف دیگر با اشرافی که به تدریج به متون معتبر دینی پیدا می‌کنند، بتوانند وظیفه مهم تولید علوم انسانی را انجام دهند.

آیت‌الله مظفری تأکید کرد: این هدف بسیار بزرگی است و نمی‌توان توقع داشت با چند سال کار به سرانجام برسد، در عین حال باید گفت کارهای خیلی خوبی در این زمینه انجام شده و باید این کارها با سرعت بیشتر و کیفیت بالاتری به سرانجام برسد.

وی خاطرنشان کرد: همه دانشگاه‌ها حائز اهمیت هستند، اما دانشگاه‌هایی که در حوزه علوم انسانی تدریس و پژوهش می‌کنند، اهمیت ویژه‌تری دارند، دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) نیز در استان ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است و این دانشگاه بین‌المللی بوده و دانشجویان کشورهای دیگر هم در این دانشگاه حضور دارند و همین باعث حساس‌تر شدن کار می‌شود.

امام جمعه قزوین تأکید کرد: دانشجویی که از کشور دیگری برای چند سال به این دانشگاه می‌آید، ایران و نظام اسلامی را از طریق همین مکان و افرادی که با آن‌ها سروکار دارد می شناسد. وظیه ما این است که تلاش کنیم تا دید خوبی نسبت به نظام اسلامی و کشور ما داشته باشند.

نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: در واقع دانشگاه شما وجهه و چهره‌ای از نظام مقدس ما است که به نمایش گذاشته می‌شود، این حساسیت کار و سنگینی مسئولیت را مضاعف می‌کند.

وی یادآور شد: لذا از خدای متعال مسئلت می‌کنیم که به شما و همکارانتان کمک کند تا بتوانید در دوران مسئولیت خود چهره موجهی از نظام مقدس، کشور و استان قزوین به نمایش بگذارید و دانشگاه را به جایگاهی که انتظار می‌رود برسانید.

اساتید رشته‌های علوم انسانی تقویت شوند

امام جمعه قزوین اظهار کرد: مدیران پیش از شما هم تلاش‌هایی کرده و زحماتی کشیده‌اند، که از آنها نیز قدردانی می کنیم اما باید این تلاش‌ها با قوت بیشتری ادامه پیدا کند تا به سطح مورد انتظار برسد، باید اساتید به‌ویژه اساتید رشته‌های علوم انسانی تقویت شوند و بحث اسلامی‌سازی دغدغه اساتید باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین عنوان کرد: رهبر حکیم انقلاب اسلامی بارها نسبت به علوم انسانی دغدغه و نگرانی خود را ابراز کرده‌اند که اگر ما علوم انسانی را پیرایش و پالایش نکنیم، نه تنها مفید نیست، بلکه مضراتش برای ما بیشتر است.

نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: امروز فرصت خوبی است که بتوانیم با کمک یکدیگر پیوند حوزه و دانشگاه را تقویت کنیم، البته نه اینکه صرفاً به‌صورت بخشنامه ای باشد، بلکه همان نگاه مطلوب رهبر حکیم انقلاب اسلامی و در جهت تمدن‌سازی نوین اسلامی باشد، ان‌شاءالله همکاری قابل توجهی میان حوزه و دانشگاه صورت بگیرد و شاهد دستاوردهای مبارکی در این زمینه باشیم، پیشنهاد می‌کنم جلسات هم‌اندیشی اساتید شکل بگیرد تا این دغدغه‌ها در میان اساتید و سپس در میان دانشجویان تقویت شود.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا