دانش بنیانهای کرمانشاه باید به صنایع بزرگ کشور متصل شوند
عبدالحسن بهرامی، امروز(هشتم اردیلهظت) در حاشیه بازدید از نمایشگاه محصولات دانش بنیان استان کرمانشاه در محل برج فناوری کرمانشاه با تقدیر از مدیریت پارک علم و فناوری استان در راهبری اکوسیستم فناوری و نوآوری کرمانشاه، گفت: اکوسیستم فعال و پویای استان و نیز توسعه اقتصاد دانش بنیانی که امروز در کرمانشاه شاهد بخشی از آن بودیم همه حاصل سالها زحمت در مجموعه پارک علم و فناوری استان است که توانسته به خوبی اجزا و بازیگران این اکوسیستم را گرد هم آورده و راهبری کند.
بهرامی با اشاره به سفر جمعی از مدیران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به استان گفت: این سفر با هدف شناسایی ظرفیت های بالقوه در حوزه دانش بنیان استان و احصا راهکارهای بالفعل رساندن این ظرفیت هاست.
این مسئول با اشاره به ظرفیت های بالای استان کرمانشاه در حوزه دانش بنیان گفت: کرمانشاه از شرکتهای بسیار قدرتمندی در حوزه دانش بنیان برخوردار است و میتوان از این ظرفیت برای رفع مشکلات و چالشهای صنایع کشور بهره گرفت.
بهرامی افزود: ذیل مرکز راهبری ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان هشت ستاد شامل ستاد آب، انرژی و محیط زیست، حمل و نقل، هوافضا و شهرسازی، هوش مصنوعی، رباتیک و کوانتوم، امنیت غذایی و کشاورزی، پیشران مردمی سازی، مواد ساخت پیشرفته، اقتصاد دیجیتال و ماشین آلات صنعتی فعالیت میکنند که وظیفه این ستادها به همرسانی نیازها و چالش های فناورانه بخشهای دولتی، توسعهای و خصوصی باظرفیتهای موجود در شرکت های دانش بنیان است.
وی افزود: در حقیقت ما از طریق ستادها، چالشهای فناورانه در کشور را احصا کرده و از ظرفیت دانش بنیانها برای رفع آنها استفاده میکنیم، در همین راستا پیگیر هستیم که بتوانیم با توجه به ظرفیت بالای شرکت.های دانش بنیان کرمانشاه، از ظرفیت این شرکتها برای حل چالشهای فناورانه بخش های توسعهای و صنایع بزرگ کشور استفاده کنیم.
بهرامی با تاکید بر استفاده از ظرفیتهای معاونت علمی در جهت حمایت از شرکت های فناور و دانش بنیان استان گفت: یکی از اولویتهای ما در معاونت علمی، اجرایی کردن ظرفیت های موجود در قانون جهش تولید دانش بنیان در جهت حمایت از شرکت.ها و واحدهای فناور و دانش بنیان است.
این مسئول تاکید کرد: یکی دیگر از راهکارهای توسعه اقتصاد دانش بنیان در کرمانشاه و گسترش زیست بوم فناوری و نوآوری در این استان فعال کردن نقش صنایع بزرگ استان در این زیست بوم است. اگر بتوان صنایع بزرگ را از طریق معافیت مالیاتی که برای آنها در قانون جهش تولید دانش بنیان مقرر شده به حوزه تحقیق و توسعه کشاند، قطعا جریان نوآوری در استان شکل می گیرد و خروجی این جریان در سالهای آتی به جهش اقتصاد دانش بنیان در استان منجر میشود.
وی افزود: در مجموع در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این آمادگی را داریم که از تمام ظرفیتها برای کمک به شرکتهای دانش بنیان استان و توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری درکرمانشاه بهره بگیریم.
انتهای پیام