درگذشت یک هنرمند خوشنویس کهگیلویه و بویراحمدی
استاد امیر انصاری متولد ۱۳۲۸ ولی تولد واقعی او بنابه گفته خانواده اش ۱۳۳۱ است. این هنرمند فقید که مکتب آموخته سیستم تعلیم و تربیت عشایری با مدیریت بهمن بیگی است، در سال ۱۳۵۰ موفق به گذراندن دوره تربیت آموزگاری از دانشسرای عشایری هز آب باریک شیراز شد و ردای معلمی را بر تن کرد.
او که علاقه وافری به خوش نویسی داشت، در سال ۱۳۶۲ در کلاس خوش نویسی، استاد حمید دیرین شیرازی که از خوش نویسان صاحب نام کشور در سبک نستعلیق و ساکن یاسوج بود، شرکت کرد و مدارج و مراتب خوش نویسی را یکی پس از دیگری با موفقیت طی کرد و نهایتا به درجه ممتازی رسید.
مرحوم انصاری نفش بی بدیلی در توسعه هنر خوش نویسی در کهگیلویه و بویراحمد داشت. آن گونه که فرزندش یوسف انصاری نقل می کند: استاد انصاری برای ترویج فرهنگ خوش نویسی در روزهای دوشنبه و چهار شنبه در یاسوج و روزهای پنج شنبه و آدینه به ترتیب در شهرهای دهدشت و چرام برای علاقهمندان به هنر خوش نویسی کلاس آموزشی برگزار می کرد.
استاد امیری که از سال ۱۳۶۳ تا سال ۱۳۷۲ که به عنوان معاون فرهنگی اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بویراحمد به جامعه ایثارگران خدمت می کرد، اکثر پوسترهای شهدای دفاع مقدس را که نقش مهمی در اطلاع رسانی و انتقال مفاهیم فرهنگ ایثار و شهادت داشت، به شکل دستی و با مهارتی منحصر به فرد و خلاقانه طراحی و با خط زیبایش در سبک نستعلیق مزیین می کرد و به رایگان در اختیار خانواده معظم شهدا قرار می داد. اگرچه که از آن پوسترها حتی سایه ای در ذهنها بافی نمانده است اما اثر دست خط زیبای استاد انصاری بر مزار مطهر و منور شهدا باقی است.
ارتباط فردا: امیر خوش نویسان کهگیلویه و بویراحمد که مردم دار ترین هنرمند بود و همواره به خانواده اش توصیه می کرد مردم دار باشند و کسی را نرجانند.، امسال به بیماری ریه مبنلا و در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج بستری شد که متاسفانه در ساعت یک و ۳۰دقبقه بامداد روز سه شنبه چهارم دی ماه ۱۴۰۳ دچار ایست قلبی شد و دار فانی را وداع گفت. روحش شاد.
گفتنی است که مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر استاد انصاری فردا چهارشنبه پنجم دی ماه ۱۴۰۳ در آرامستان تل خسرو شهرستان بویراحمد برگزار می شود.
انتهای پیام