فرهنگی و هنری > سینما و تئاتر

رعنا آزادی‌ور: با سینماگران برخورد سلیقه‌ای نکنید



به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، این بازیگر سینما گفته است: سینما حرفه‌ای است که بسیار به آن علاقه‌مندم و بیش از ۲۰ سال است که آن را دنبال می‌کنم. بااین‌حال، هیچ‌گاه در این موقعیت نبودم و همواره به عنوان “بازیگر” در جشنواره فجر حضور داشتم. گاهی نیز بابت حذف یا نادیده گرفته‌شدن برخی آثار دچار احساس ناامیدی می‌شدم، به همین دلیل، امروز که در جایگاه انتخاب قرار گرفته‌ام، مسئولیت بسیار سنگینی را احساس می‌کنم.

آزادی‌ور با اشاره به اهمیت نقش دبیر جشنواره می‌گوید: وجود آقای منوچهر شاهسواری که خود از اهالی سینمای کشور است، باعث شد حضور در هیأت انتخاب را بپذیرم. ایشان همواره حامی هنرمندان این عرصه بوده‌اند و من با خود فکر کردم کوچک‌ترین کاری که به عنوان عضوی از خانواده سینمای ایران می‌توانم انجام دهم، پذیرش حضور در هیأت انتخاب است. مطمئن هستم که با وجود آقای شاهسواری اتفاق‌های بسیار خوبی در جشنواره امسال رخ خواهد داد. البته این موضوع تا حد زیادی بستگی به فیلم‌هایی دارد که متقاضی حضور در جشنواره هستند و ما به تماشای آن‌ها خواهیم نشست.

 بازیگر فیلم‌های «درباره الی»، «خانه دختر» و «مرد بازنده» با اشاره به روند بازبینی فیلم‌های متقاضی حضور در جشنواره، یادآور شد: نکته‌ای که تا این لحظه برای من برجسته است، وجود تنوع در فیلم‌هاست و این موضوع برایم بسیار جذاب است. شاید در سال‌های گذشته کمتر شاهد تنوع در ژانر و موضوع و… بودیم، اما امسال این موضوع نمودی ویژه‌ دارد.

او درباره تمایل خود برای همکاری با فیلم‌سازان اول می‌گوید: برای من همکاری با فیلم‌سازان اول موضوعی چالش‌برانگیز و درعین‌حال، جذاب است. تا کنون چند اثر از فیلم‌سازان اول را به تماشا نشسته‌ایم که آثار خوبی بودند. به نظر می‌رسد باید فضای مساعدی فراهم کرد تا سینماگران جوان‌تر بتوانند فیلم‌های مورد علاقه خود را بسازند و امیدوارم اعمال برخورد سلیقه‌ای نسبت به سینماگران حذف شود. کارنامه کاری من گویای این موضوع است که با فیلم‌سازان اول بسیاری همکاری کردم و اگر فیلمنامه خوب و قابل قبول توسط کارگردان فیلم اولی ارائه شود که در سینمای کوتاه آثار قابل قبولی را عرضه کرده باشد، من با افتخار حضور در آن را قبول خواهم کرد.

رعنا آزادی‌ور درباره لزوم اداره جشنواره از سوی اهالی سینما عقیده دارد: جشنواره فیلم فجر متعلق به سینماگران کشور بوده و قطعاً خواسته هنرمندان این عرصه، اداره آن توسط اهالی سینماست. حضور افراد متعلق به بدنه سینما باعث می‌شود اتفاق‌های بهتری رخ دهد و این احساس به وجود بیاید که حرف هنرمندان شنیده می‌شود و حداقل انتظار سینماگران، بروز این اتفاق است.

او ادامه می‌دهد: همه افراد با هر نوع تفکر باید بتوانند فیلم خود را بسازند. نباید برای افرادی که مشغول فعالیت هنری هستند، محدودیتی قائل شویم، چراکه این موضوع عواقب خوبی به همراه ندارد و نتیجه آن در سینمای امروز ایران نسبت به سال‌های گذشته قابل مشاهده است. واقعیت این است که سینما نسبت به سال‌های گذشته دچار نوعی رکود و پسرفت شده است. امیدوارم حضورم در هیئت انتخاب جشنواره چهل‌وسوم مفید باشد. سینما حرفه مورد علاقه ما سینماگران است و بسیار برای آن تلاش کرده‌ایم. بنابراین، باید از آن مراقبت کنیم.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا