ورزشی > علم ورزش

رژیم خطرناک برای ورزشکاران



ارتباط فردا: یک مطالعه جدید نشان می دهد افرادی که  از رژیم های کم کربوهیدرات استفاده می‌کنند و مصرف کربوهیدرات‌ها را در رژیم غذایی خود خیلی محدود می‌کنند، ممکن است با این کار طول عمر خود را کاهش دهند.

محققان با استفاده از اطلاعات مربوط به ۲۵۰۰۰ آمریکایی، متوجه شدند که احتمال مرگ زودرس در یک چهارم افرادی که هر روز حداقل میزان کربوهیدرات را مصرف می کنند در طی شش سال آینده بیشتر از افرادی است که به اندازه کافی در طول روز از کربوهیدرات ها استفاده می‌کنند و به طور خاص، میزان مرگ و میر این افراد در اثر بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و سرطان بیشتر از سایرین است.

بر اساس این مطلب که از سوی حمید میرزایی سروشک، کارشناس تغذیه ورزشی تهیه شده و توسط فدراسیون پزشکی ورزشی در اختیار ایسنا قرار گرفته، آمده است: کارشناسان بر اساس این پژوهش که به تازگی در نشست سالانه انجمن قلب و عروق اروپا در مونیخ آلمان انجام شد، اظهار کردند این مطالعه نمی‌تواند علت و معلول را اثبات کند اما این یافته‌ها، تأثیرات بالقوه چنین رژیم‌های غذایی یا هر نوع رژیم سخت را بر سلامت دراز مدت افراد نشان می دهد.

ورزشکاران باید بدانند در رژیم‌های کم کربوهیدرات معمولا مصرف مواد غذایی پروتئینی بیشتر می‌شود و افراد از محصولات گوشتی و لبنی بیشتری در برنامه غذایی روزانه‌شان استفاده می‌کنند و در عوض، مصرف انواع سبزیجات، میوه ها و غلات در این مدل رژیم‌ها بسیار محدود می‌شود؛ رژیم‌های اتکینز و کتوژنیک دو نمونه از این نوع رژیم‌های کم کربوهیدرات هستند.

هم رژیم‌های دارای کربوهیدرات بالا و هم رژیم‌های کم کربوهیدرات هر دو می‌توانند طول عمر افراد را کاهش دهند و در مطالعه جدید دیگری، محققان دریافتند افرادی که به طور معمول مقدار متوسطی کربوهیدرات (در حدود۵۰ تا ۵۵ درصد از کالری دریافتی روزانه) در رژیم غذایی روزانه خود استفاده می‌کنند به طور متوسط طول عمر بیشتری دارند.

هیچکدام از این مطالعات نشان نمی‌دهد که محتوای کربوهیدرات در رژیم های غذایی عامل اصلی در طول عمر است اما همه این مطالعات تاکید می‌کنند که اعتدال بهترین روش در حفظ سلامتی افراد در دراز مدت است.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا