استان ها > ایلام

سارا فلاحی: مناظره تمرین خردمندی و گفت و گو است



سارا فلاحی عصر امروز ۱۵ اردیبهشت در مراسم اختتامیه سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران (مرحله منطقه‌ای در ایلام)، ضمن ابراز خرسندی از حضور در این رویداد فرهنگی و علمی، گفت: بسیار خوشحالم که فرصتی فراهم شد تا از نزدیک شاهد یکی از معادلات فکری و گفت‌وگومحور میان دانشجویان باشم، این فضا بسیار محترمانه، پربار و خردمندانه بود.

وی با اشاره به اهمیت حفظ احترام و تقویت دانش در مناظرات، اظهار داشت: آنچه امروز دیدم، نشان‌دهنده سطح بالای آگاهی و احترام متقابل میان شرکت‌کنندگان بود. البته این ظرفیت وجود دارد که مناظرات با اطلاعات و استنادات دقیق‌تری همراه باشد. وقتی منابع و داده‌های تخصصی در اختیار دارید، لازم است بتوانید به‌درستی تحلیل کنید، سوال را بشناسید و پاسخ علمی و مستقل ارائه دهید.

فلاحی با تأکید بر نقش کلیدی دانشجویان در آینده کشور گفت: دانشجو یعنی جوینده دانش، بنابراین انتظار می‌رود با حفظ روحیه مطالبه‌گری و خردمندی، در مسیر آگاهی و توسعه گام بردارید. خداوند به شما قدرت تشخیص و انتقال خرد به دیگران عطا کند.

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با قدردانی از برگزارکنندگان، مسئولان، نخبگان و به‌ویژه دانشجویان شرکت‌کننده گفت: فضای محترمانه و علمی ایجادشده در این مسابقات، بسیار امیدبخش بود، از همه کسانی که برای برگزاری این برنامه زحمت کشیدند تشکر می‌کنم و آرزوی موفقیت برای همه شما دارم.

تاج‌الدین صالحیان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام، در آیین اختتامیه سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران در ایلام، ضمن تبریک اعیاد و هفته معلم، از برگزاری موفق این مسابقات در استان ابراز خرسندی کرد و گفت: بسیار خوشحال هستم که امروز شاهد این سطح از گفت‌وگو، تبادل اندیشه و حضور مؤثر دانشجویان در یک رقابت علمی بودم.

وی با اشاره به اهمیت توجه به فرهنگ گفت‌وگو» در مسیر توسعه کشور گفت: در ادبیات توسعه دو خوانش عمده وجود دارد؛ نخست، دیدگاهی که توسعه را وابسته به منابع مادی همچون نفت، گاز، صنایع و ذخایر زیرزمینی می‌داند و دیگری، دیدگاه متأخرتر که نیروی انسانی ماهر و منظم را عامل اصلی توسعه معرفی می‌کند کشور ما هر دو نوع منابع را داراست؛ هم منابع مادی و هم جمعیت جوان و تحصیل‌کرده اما هنوز به نقطه مطلوب توسعه نرسیده‌ایم.

صالحیان ادامه داد: شاید گمشده توسعه در ایران، کار جمعی و فرهنگ گفت‌وگو باشد. ما در کارهای فردی موفقیم، اما چرا در کارهای جمعی ناکام هستیم؟ چرا منافع فردی را بر منافع ملی ترجیح می‌دهیم؟ این‌ها سوالاتی بنیادین‌اند که باید در سطوح مختلف جامعه به آن‌ها پاسخ داد.

وی نقش دانشگاه و دانشجویان را در این مسیر کلیدی دانست و گفت: دانشگاه محل تحرک اجتماعی و آغاز گفت‌وگوی ملی است، مناظره‌های دانشجویی، کرسی‌های آزاداندیشی و انجمن‌های علمی باید بستر شکل‌گیری این فرهنگ باشند و از آموزش و پرورش آغاز و در دانشگاه‌ها تکمیل شوند.

معاون استاندار با قدردانی از جهاد دانشگاهی، دانشگاه ایلام، هیئت داوران، مسئولان و تمامی برگزارکنندگان این رویداد گفت: برگزاری این مناظره‌ها را به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم در مسیر تقویت گفت‌وگو و فرهنگ عمومی، بیش از پیش گام برداریم.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا