سرمایهگذاری ۱۳ هکتاری در توسعه گردشگری سلامت زنجان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت (طبنا)زنجان، سید میکائیل موسوی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان زنجان در محل گنبد سلطانیه زنجان، با بیان اینکه استان زنجان با ۵۵ رشته فعال صنایع دستی، بهویژه در حوزه فلزکاری، جایگاه ویژهای دارد، اظهار کرد: این استان بهعنوان قطب صنایع دستی فلزی شناخته میشود و در صنعت مس نیز نقش برجستهای ایفا میکند.
وی با اشاره به تولید سالانه ۷ هزار تن مس با کیفیت بالا در زنجان، که از مرغوبیت بیشتری نسبت به سایر استانها برخوردار است، افزود: این استان از نظر تنوع محصولات مسی نیز جایگاه ویژهای دارد و شامل ۱۵۰۰ نوع مختلف از این محصولات میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان، با بیان اینکه استان زنجان سالانه ۱.۵ تن ملیله تولید میکند و همواره در تلاش است تا با تأمین مواد اولیه باکیفیت، زمینه رشد و توسعه این هنر ارزشمند را فراهم سازد، گفت: این استان با بهرهگیری از مهارت هنرمندان ملیلهکار، نقش مهمی در حفظ و گسترش این صنعت دستی ایفا میکند.
موسوی در ادامه با اشاره به صادرات غیررسمی یک میلیون دلاری، که عمدتاً در حوزه چاقو و مس بهصورت غیرقانونی انجام میشود، بیان کرد: همچنین میزان صادرات رسمی صنایع دستی در استان زنجان ۱۴ هزار دلار بوده است.
وی در ادامه، در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری سلامت (طبنا) زنجان درباره راهاندازی دهکده سلامت در استان زنجان، اظهار داشت: در حال حاضر سه بیمارستان در این استان دارای مجوز پذیرش بیماران خارجی هستند که شامل بیمارستان الغدیر ابهر، بیمارستان موسوی، و بیمارستان ولیعصر زنجان میشوند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان، تصریح کرد: علاوه بر این، چهار دفتر خدماتی و گردشگری نیز در حوزه گردشگری سلامت فعال هستند و به ارائه خدمات مرتبط با جذب و پذیرش بیماران بینالمللی میپردازند.
موسوی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی زنجان برای نخستین بار در سال گذشته در نمایشگاه بینالمللی حضور یافت، افزود: این دانشگاه توانست ظرفیتها و توانمندیهای حوزه سلامت استان را در سطح بینالمللی معرفی کند و جایگاه زنجان را در این عرصه بیش از پیش ارتقا دهد.
وی با اشاره به حضور پزشکان حاذق و برجسته در استان زنجان که در حوزه تخصصی خود بهعنوان برند شناخته میشوند، بیان کرد: یکی از این پزشکان با سرمایهگذاری در ۱۳ هکتار زمین در حوزه گردشگری سلامت، فعالیت خود را آغاز کرده است، این سرمایهگذاری در جاده قدیم زنجان – سلطانیه، منطقه دشت بویین صورت گرفته و زمینهساز توسعه خدمات پزشکی و گردشگری سلامت در استان خواهد بود.
انتهای پیام/