استان ها > آذربایجان شرقی

سهند؛ الگوی خوب کیفی‌سازی فضای سکونت در طرح مسکن ملی است



بابک رضی منش روز دوشنبه در جلسه کارگروه ویژه پیگیری برنامه‌های مسکن استان به میزبانی شهر جدید سهند، با تاکید بر وجود نگاه مشترک در بحث مسکن ملی توسط دستگاه‌های متولی، اظهار کرد: نهضت به معنای حرکت جمعی، هماهنگ و منسجم است که تغییرات اساسی ایجاد کند، بر این اساس همه باید در رابطه با طرح نهضت ملی مسکن همراهی لازم را داشته باشند و باید به حوزه مسکن به عنوان مسئله مردم نگاه شود و مسائل نیز خارج از روال عادی پیگیری و حل شود.

وی با بیان این‌که تولید مسکن یکی از نیازهای کشور بوده و به خاطر رفع نیازهای مردم با قوت و قدرت طرح نهضت ملی مسکن را پیش خواهیم برد، ادامه داد: موضوع مسکن را باید جدی بگیریم و خرسندیم که نهضت ملی مسکن در این دوره، قانونمند و نظام‌مند شده است، بر این اساس همه دستگاه‌ها مکلف به اجرای دقیق قانون و همکاری همه جانبه در پیشبرد پروژه‌های مسکن هستند.

برنامه جامعی برای تامین زیرساخت‌های شهر جدید سهند باید تدوین شود

رضی‌ منش با بیان اینکه ۶۳ درصد از پروژه‌های نهضت ملی مسکن استان در شهر جدید سهند اجرا می‌شود، تاکید کرد: ۶۳ درصد میزان انرژی اعضای کارگروه و دستگاه‌های متولی حوزه مسکن باید معطوف به شهر جدید سهند باشد.

وی ادامه داد: باید برنامه جامع برای تامین زیرساخت‌های شهر جدید سهند تدوین شده و تمام دستگاه‌های مسئول به موجب قانون، برنامه خود را برای ایجاد زیرساخت‌ها مطابق با پروژه‌هایی که شرکت عمران شهر جدید سهند انجام می‌دهد، ارائه کنند.

وی با بیان این‌که تامین خدمات روبنایی دیگر مسئله مورد تاکید ما در شهر جدید سهند است، افزود: تامین نیازها و سرانه‌های شهری از اهم موضوعات بوده و در شورای مسکن هم پیگیر موضوع خواهیم بود و هر دستگاه که وظیفه‌ای در این رابطه دارد، باید برنامه‌های خود را ارائه کند.

رضی‌منش گفت: در این خصوص هر کجا شرکت عمران شهر جدید سهند قادر بود در راستای تامین زیرساخت‌ها اعلام آمادگی کند، اما توان شرکت عمران شهر جدید سهند نیز مشخص بوده و با توجه به تکالیفی که در حوزه مسکن ملی بر عهده دارد، بسیاری از منابع خود را به این حوزه اختصاص داده است، از این‌رو دستگاه‌ها باید پای کار باشند.

وی با اشاره به اینکه تامین زیرساخت‌های مرتبط با آب و فاضلاب و توسعه تصفیه خانه به تناسب افزایش جمعیت و همچنین تامین منابع آب، دو حوزه مورد اهمیت در رابطه با شهر جدید سهند است، افزود: دستگاه‌ های مرتبط با این حوزه به ویژه شرکت های آب و فاضلاب و آب منطقه‌ای برنامه‌های خود را در این رابطه با زمانبندی دقیق ارائه کنند.

وی در ادامه خواستار همراهی تمامی بانک‌ها در تزریق به موقع تسهیلات بانکی به پروژه‌های نهضت ملی مسکن استان به ویژه شهر جدید سهند شد و افزود: مسائل مرتبط با زیرساخت‌ها نیز باید توسط دستگاه‌های خدمات رسان پیگیری و انجام شود و در نشست‌های دو جانبه مسائل حل و فصل شود.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند نیز در این جلسه با قدردانی از برگزاری کارگروه شورای مسکن در شهر جدید سهند این موضوع را نشانگر توجه ویژه شورای مسکن استان به شهر جدید سهند دانست و گفت: قطعا برگزاری این کارگروه منشا خیر و برکت برای این شهر خواهد بود.

وی در ادامه با اشاره به چالش‌های پیش روی پروژه‌های نهضت ملی مسکن در شهر جدید سهند، خواستار همکاری بانک‌های عامل در عقد قرارداد مشارکت مدنی و درنهایت تزریق تسهیلات بانکی به موقع به پروژه‌های نهضت ملی مسکن این شهر و جلوگیری از افزایش سود دوران مشارکت تسهیلات و نیز تمکین کلیه دستگاه ها از جمله شهرداری به مصوبات شورای مسکن استان شد.

در این جلسه موارد متعددی از جمله تعیین سقف افزایش اجاره بهای واحدهای مسکونی استان، وضعیت زیرساخت آب و فاضلاب پروژه‌های شهر جدید سهند، روند تزریق تسهیلات بانکی به پروژه‌ها و… به ریاست بابک رضی‌ منش، سرپرست دفتر فنی، عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری آذربایجان شرقی مورد ارزیابی و جمع‌بندی قرار گرفت تا موارد مطروحه در شورای مسکن استان دقیق‌تر بررسی و تصمیم‌گیری شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت عمران شهر جدید سهند،معاون فرماندار اسکو نیز در این جلسه بر ایفای تعهدات کلیه دستگاه‌های دخیل در طرح نهضت ملی مسکن تاکید نموده ، از بانک‌ها و دستگاه‌های خدمات‌رسان خواست پای کار طرح نهضت ملی مسکن باشند.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا