ضربالاجل یک ماهه استاندار برای تهیه اطلس سرمایهگذاری سمنان
محمدجواد کولیوند ۱۶ فروردینماه در نخستین شورای اداری این استان در سال جدید که با حضور مطیعی نماینده ولیفقیه در استان، عجم، نماینده مردم شهرستانهای شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی، عربی نماینده مردم شهرستانهای گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی، معاونین استاندار، فرمانداران شهرستانهای هشتگانه استان،سردار شوقانی، فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج) استان، سردار موقوفهای فرمانده انتظامی استان و مدیران دستگاههای اجرایی استان برگزار شد اظهار کرد: باید مسیر سرمایهگذاری در استان هموار شود تا سرمایهگذاران بیشتری به سرمایهگذاریدر استان ترغیب شوند.
وی با اشاره به لزوم استمرار فعالیت ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، بر ضرورت توازن در توسعه صنایع استان تأکید کرد و افزود: اعتماد بین بخش خصوصی و دستگاههای اجرایی را رمز موفقیت در مسیر سرمایهگذاری است.
استاندار سمنان با قدردانی از تلاشهای دبیرخانه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان و همکاری بانکها در این خصوص، اضافه کرد: در سال گذشته تقریباً ۵۰ جلسه مستمر با حضور فعال صنایع، بانکها و بخش خصوصی ستاد تسهیل برگزار شد که بهطور متوسط در هر جلسه ۷ تا ۸ مصوبه تصویب شد. حتی برای نخستینبار، شورای تأمین استان نیز مصوباتی برای رفع موانع تسهیلات بانکی واحدهای دارای چک برگشتی به بانک مرکزی ارسال کرد.
وی اعتماد متقابل بین دولت و بخش خصوصی را رکن اصلی انجام سرمایهگذاریها ارزیابی و تصریح کرد: اگر سرمایهگذار احساس امنیت و حمایت نکند، سرمایه خود را وارد نمیکند. رفع موانع سرمایهگذاری باید به دغدغه روز مدیران ما تبدیل شود تا مسیر توسعه هموار شود.
نماینده عالی دولت در استان سمنان ادامه داد: صنایع آببر و آلاینده دیگر جایی در برنامه توسعه استان ندارند. مسیر استان باید بهسمت صنایع دانشبنیان و الکترونیکی و هایتک برود.
وی اضافه کرد:در حال حاضر بیش از ۴۲۰ شرکت دانشبنیان در پارک علم و فناوری فعال هستند که این موضوع نشاندهنده ظرفیت بزرگ استان در این حوزه است.
کولیوند توازن منطقهای در توسعه صنعتی را از اولویتهای مهم دانست و گفت: هماکنون حدود ۵۵ درصد صنایع استان در غرب متمرکز شدهاند و لازم است سهم شهرستانهای مرکزی و شرقی در جذب سرمایهگذاری افزایش یابد.
وی همچنین با اشاره به برنامههای انجامشده در حوزه بانوان و جوانان افزود: برنامههای جامعتری در سال جدید برای حمایت از جوانان و تشکلهای مردمی باید اجرا شود.
کولیوند با اشاره به اقدامات محرومیتزدایی، از همکاری خوب دستگاههای اجرایی در اجرای پروژههای اقتصاد مقاومتی و توسعه مناطق هدف در این استان تقدیر کرد و از مدیران خواست تا با انعقاد تفاهمنامههای جدید، روند خدماترسانی در این حوزه را تقویت کنند.
وی با اشاره به لزوم پیگیری کاهش هدر رفت آب، اصلاح شبکههای فرسوده و تسریع در اجرای شبکههای فاضلاب در شهرهای استان گفت: استفاده از پساب یکی از مسیرهای حیاتی برای تأمین آب صنایع و فضای سبز است و این موضوع باید با جدیت توسط فرمانداران و مدیران مربوطه پیگیری شود.
استاندار سمنان همچنین با اشاره به اهمیت عدالت آموزشی در دولت چهاردهم، خواستار پیگیری مستمر ساخت و تجهیز مدارس و تکمیل پروژههای نیمهتمام آموزشی با همکاری بنیاد مسکن، آموزش و پرورش و نهادهای حمایتی شد و از مدیران مرتبط خواست گزارشهای منظمی از روند احداث مراکز آموزشی در این استان تهیه و ارائه کنند.
کولیوند توجه به معیشت مردم، کنترل بازار و تامین مسکن را از دیگر اولویتهای دولت در استان سمنان عنوان کرد و گفت: فرمانداران باید نظارت جدیتری بر بازار داشته و کنترل قیمتها را با حضور مداوم بازرسان پیگیری کنند، همچنین موضوع تکمیل پروژههای مسکن ملی و ساخت مسکن باید مورد توجه جدی قرار گیرد و این موضوع باید توسط اداره کل راه و شهرسازی و فرمانداران پیگیری شود.
انتهای پیام