زندگی > تغذیه و آشپزی

طرز تهیه ۳ سس برای سالاد، انواع سوخاری و سیب زمینی




چه چیزی از یک سس یا دیپ خوشمزه برای همراهی غذاهای مختلف بهتر است؟ سس سیر با طعم قوی و عطر دلنشین، دیپ پنیر با بافت نرم و کرمی، سس عسل با شیرینی ملایم و کره بادام زمینی با طعم غنی و کره‌ای، همگی گزینه‌های عالی برای تنوع بخشیدن به سفره هستند.



منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا