فعالیت اورژانس اجتماعی در ۶ شهرستان کهگیلویه و بویراحمد
هدایت عظیمی فر در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: مراکز اورژانس اجتماعی در شهرستانهای بویراحمد، کهگیلویه، گچساران، دنا، بهمئی و چرام فعالیت می کنند و در بخش دیشموک نیز یک مرکز اورژانس اجتماعی در حال راهاندازی است.
وی ادامه داد: مراکز اورژانس اجتماعی با خط ۱۲۳ در تمام ساعات شبانه روز پاسخگوی مشکلات اجتماعی، فردی و خانوادگی شهروندان محترم هستند.
معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: خدمات مراکز اورژانس اجتماعی با رویکرد به موقع و تخصصی برای پوشش تمام آسیب های اجتماعی از جمله کودک آزاری، همسر آزاری، سالمند آزاری، خودکشی، اختلافات خانوادگی، اعتیاد و سایر مشکلات و معضلات اجتماعی در تمام اوقات شبانه روز به صورت تلفنی و مداخله حضوری برای شهروندان انجام می شوند.
عظیمی فر اظهار کرد: از دیدگاه جامعه شناختی آسیب ها چند بعدی هستند بنابراین برای کنترل و کاهش آسیب ها و توانمندسازی آسیب دیدگان خدمات اورژانس اجتماعی نیز چند سطحی بوده و خدمات متنوعی همچون مددکاری اجتماعی، خدمات روانشناختی، کمکهای مالی، خدمات اقامتی، خدمات قضایی و ارجاعات به سایر دستگاهها را شامل می شود که این خدمات توسط تیمی متشکل از روانشناس، مددکار، کارشناس حقوقی، پرستار، پزشک و روانپزشک ارائه می شود.
معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: روشهای شناسایی آسیب دیدگان به صورت های مختلفی از جمله روش خود معرف، تماس با خط 123 و یا ارجاع سایر دستگاهها و بخش های موازی همچون نیروی انتظامی، دادگستری و آموزش و پرورش انجام می شود.
عظیمیفر یادآور شد: تیم تخصصی اورژانس اجتماعی یا به صورت مستقیم با آسیبدیدگان ارتباط برقرار کرده و مشکل آنها را حل میکنند و یا در صورت لزوم آنها را به دیگر بخشهای سازمان بهزیستی همچون مرکز مداخله در بحران برای بررسی عمیقتر ارجاع میدهند.
وی ادامه داد: در صورت تماس شهروندان با خط 123 اگر موضوع خیلی اضطراری باشد، تیم خدمات سیار اورژانس اجتماعی که شامل روانشناس، مددکار و سایر متخصصها است با خودروی ویژه به سرعت به منطقه مورد نظر ورود کرده و خدمات را ارائه می دهند.
معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: تیم سیار خدماتی را در محل انجام میدهد و در صورت نیاز برای انجام خدمات دیگری آسیب دیدگان را به سایر بخشهای تخصصی ارجاع می دهد.
عظیمیفر بیان کرد: پیگیریهای پس از ترخیص هم یکی از مراحلی است که در انتهای برنامه توانمندسازی یا کاهش آسیب برای یک فرد یا خانواده به منظور ارزیابی تاثیر خدمات انجام می شود.
انتهای پیام