استان ها > کهگیلویه و بویراحمد

قرآن قانون برای زندگی است



آیت الله سید نصیر حسینی روز چهارشنبه ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳ در نشست شورای هماهنگی و گسترش فعالیت های قرآنی استان افزود: قرآن کتاب خدا و قانونی برای زندگی است باید آموزه‌های معنوی و قرآنی در استان بیش از پیش ترویج پیدا کند.

وی با اشاره به مشکلات کنونی از جمله آسیب‌های اجتماعی در جامعه اظهارکرد: مشکلات و آسیب‌های اجتماعی همه پاسخ قرآنی دارند و می‌توانیم با توسل به قرآن به آنها پاسخ دهیم.

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج خاطرنشان کرد: در راستای ترویج و توسعه منشور قرآنی ادارات مکلف شوند بعد از نماز جماعت یک ساعت تلاوت و تفسیر قرآن داشته باشند.

آیت الله حسینی با اشاره به نقش اثر گذار تربیت معلمان قرآنی تصریح کرد: با کمبود معلم قرآن مواجه هستیم و باید برای تربیت معلمان قرآنی تلاش بیشتری صورت گیرد.

همچنین یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه دستورالعمل‌ها در راستای توسعه منشور قرآنی باشد، گفت: ترویج فعالیت‌های قرآنی در دستور کار باشد و با توجه به محدودیت‌های اعتباری راهکارهای با کمترین هزینه اتخاذ شود.

وی افزود: توصیه‌هایی که قرآن در نظام مدیریتی برای مدیران دارد احصاء شود و به یک پیشنهاد تبدیل شود.

رحمانی با تاکید بر اینکه تصمیمات قرآنی براساس مبنای کارشناسی باشد، اظهارکرد: حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها پایان نامه‌های خود را براساس معارف و مفاهیم قرآنی قرار دهند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد آموزش‌های قرآنی را مهم دانست و عنوان کرد: در آموزش‌های قرآنی باید بازنگری و آسیب شناسی شود و روش‌های کهنه را کنار بگذاریم و روش‌های جدید و خلاقانه مبتنی بر فناوری روز را در دستور کار قرار دهیم تا آموزش‌های کارآمدی داشته باشیم.

رحمانی از فعال بودن ۷۲ موسسه قرآنی و یک هزار خانه قرآنی در استان خبر داد و تاکید کرد: تشکل‌های قرآنی در محلات راه اندازی شود.

وی اظهار کرد: بخشی از اعتبارات حوزه اجتماعی استان در راستای کمک به موسسات و خانه‌های قرآنی دیده شود.

همچنین حجت الاسلام سید رضا افتخاری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: در راستای تحقق اهداف، سیاست‌ها و راهبردهای منشور توسعه فرهنگ قرآنی، مطابق مصوبه جلسه ۶۲ شورای فرهنگ قرآنی دستورالعمل تشکیل شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان و شهرستان اعلام شد.

وی به سیاست‌ها و اهداف تشکیل این شورا خبر داد و افزود: تحقق اهداف، سیاست‌ها و راهبردهای منشور توسعه قرآنی، هماهنگی بین دستگاه‌های دولتی، موسسات و گروه‌های فعال غیر دولتی در جهت هم افزایی و ارتقاء فعالیت‌های قرآنی در سطح استان مبتنی بر مصوبات شورای توسعه فرهنگ قرآنی و کمیسیون‌ها و تحقق فرهنگ قرآنی در نظام مدیریت تصمیم گیری و برنامه ریزی استان است.

وی به اهمیت موضوع قرآن در سطح استان اشاره و اظهار کرد: عدم همکاری برخی ادارات به موضوع قرآنی و اختصاص نیافتن اعتبارات قرآنی طبق آنچه قانون پیش بینی کرده است از مشکلات در حوزه قرآنی استان است.

حجت الاسلام عبودی، رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان کهگیلویه و بویراحمد از تشکیل بانک اطلاعاتی موسسات قرآنی خبر داد و بر تقویت موسسات و خانه‌های قرآنی تاکید کرد.

وی اظهار کرد: نبود اعتبار از مهمترین مشکلات موسسات قرآنی است.

ارتباط فردا: حجت الاسلام علیرضا مقتدر، مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی مساجد کهگیلویه و بویراحمد نیز با اشاره به تدوین سند قرآنی استان گفت: ۸۰ درصد سند قرآنی استان آماده و مطابق با اسناد بالادستی است.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا