استانها > گلستان

مردم نباید ناکارآمدی مدیران را بر دوش بکشند



به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اصغر طهماسبی عصر یکشنبه در شورای اداری گلستان با اشاره به اینکه با تمام تلاش و اقداماتی که در دولت‌های گذشته توسط استانداران قبلی صورت گرفت اما مشکلات زیادی در استان وجود دارد، اظهار کرد: هیچکدام از این مشکلات زیبنده مردم نیست.

وی افزود: اگرچه برخی از مشکلات استان فراملی است و نیاز به پیگیری‌های ملی دارد اما مردم نباید ناکارآمدی مدیران را بر دوش بکشند.

استاندار گلستان با اشاره به اینکه یکی از روستاهای مینودشت به دلیل تاریخی بودن مردم آن اجازه ساخت و ساز نداشتند و با سفر وزیر میراث فرهنگی این موضوع بررسی شد، گفت: مدیران باید توجه داشته باشند که مردم ایران اسلامی به ویژه استان گلستان نجیب هستند و نباید اجازه دهند به خاطر کم کاری آنها را معطل کنند.

وی با بیان اینکه مدیران ما باید جهادی باشند، یادآور شد: برای پیشرفت و آبادانی سرزمین خود باید بیش از پیش تلاش کنیم تا کارها را به سرانجام برسانیم.

طهماسبی اظهار کرد: برای سرانجام رساندن پروژه‌هایی چون منطقه آزاد اینچه‌برون، راه آهن، توسعه دریا محور و دیگر موارد نباید دستگاه‌های اجرایی جزیره‌ای عمل کنند.

استاندار گلستان گفت: با تقویت بازارچه‌های مرزی در استان می‌توان درآمدهای پایدار برای مرزنشینان ایجاد کرد.

کمبود هزار و ۵۸۰ لیتر در ثانیه آب در گلستان فاجعه است

وی کمبود هزار و ۵۸۰ لیتر در ثانیه آب در گلستان را فاجعه دانست و ادامه داد: با توجه به تنش آبی که در استان وجود دارد باید هرچه زودتر سد نرماب تکمیل شود.

طهماسبی با اشاره به اینکه از مجموع ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان کشور، سهم گلستان ۷۵ شرکت است، اظهار کرد: برای این تعداد از شرکت‌های دانش بنیان میزان ۲۶۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شد که با تلاش‌های انجام شده این رقم در پایان سال جاری به ۱۰ هزار میلیارد ریال خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه در عرصه خدمت به مردم با هیچ کسی تعارف ندارم، افزود: هر ۶ ماه یک بار عملکرد مدیران مورد ارزیابی واقع خواهد شد.

استاندار گلستان گفت: امروز پا گذاشتن در میدان مسؤولیت مانند پای گذاشتن در میدان مین است چراکه باید با دستان خالی گام‌های بلند برداشت.

وی خاطرنشان کرد: اکنون مدت ۱۲ سال است که ساخت بیمارستان آیت الله طاهری گرگان در دستور کار قرار گرفت در تمام این سال‌ها این پروژه تنها ۲۴ درصد پیشرفت داشته که اگر چاره‌ای برای آن اندیشیده نشود به مرور زمان آنچه که ساخته شد تخریب می‌شود و از بین می‌رود.

طهماسبی اظهار کرد: پروژه‌های بی بلا تکلیف زیادی در استان وجود دارد که یکی از آنها گردشگری آشوراده است و اکنون این پروژه مدت ۲۰ سال بر روی زمین مانده است.

وی با اشاره به اینکه مدیرکل محیط زیست مازندران نباید برای پیگیری اتفاقی که در سرزمین گلستان رخ داده از مراجع قضائی استان خود استفاده کند، گفت: طرح گردشگری آشوراده مصوبه دو سفر رئیس جمهور دولت قبل است. محیط زیست و منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان باید این مهم را با جدیت پیگیری کنند و ما حامی آنها خواهیم بود.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا