مرمت و بازسازی ۶۳ رشته قنات در چهارمحال و بختیاری
حسین برزگر امروز ۱۴ فروردین در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: قنات یکی از مهمترین سازههای مدیریت پایدار آب در مواجهه با کمبود آب در اقلیمهای خشک و نیمه خشک به شمار میرود.
برزگر ضمن تاکید بر حفظ و نگهداری قنوات و حفظ آنها در سطح استان، افزود: مرمت و بازسازی قنوات تأثیر زیادی بر روی آبدهی قنوات داشته و هدف اصلی این است که این منابع آب با کیفیت حفظ و نگهداری و در بخش کشاورزی مورد استفاده قرار گیرد، لذا موجب ابراز رضایت و شادی کشاورزان و باغداران شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان پایداری و افزایش تولیدات محصولات کشاورزی، اشتغالزایی، تثبیت اشتغال و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها را از مزایای دیگر مرمت و بازسازی قنوات در استان برشمرد.
برزگر با اشاره به قرارداد منعقد شده با قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) اشاره و تصریح کرد: در راستای تحقق تدابیر ارزشمند مقام معظم رهبری و گسترش عدالت اجتماعی، محرومیتزدایی، دستیابی به امنیت غذایی، افزایش بهره وری و حفظ منابع آب و خاک در بخش کشاورزی، توانمندسازی اقتصادی استان با استفاده از ظرفیتهای استانی و ملی در قالب این قرارداد جهت اجرای پروژههای انتقال آب، بازسازی و نوسازی قنوات و احداث و بهسازی کانالهای آبیاری عمومی به مبلغ بالغ بر ۳۷ هزار میلیارد ریال به مدت سه سال منعقد شده است.
برزگر گفت: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۶۳ رشته قنات با اعتباری بالغ بر ۲۱۰ میلیارد ریال در سراسر استان با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) مرمت و بازسازی شده است.
وی ابراز امیدواری کرد در سال ۱۴۰۴ نیز حدود ۶۰ رشته قنات دیگر در سطح استان با اعتبارات دولتی و همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، بنیاد برکت، بنیاد علوی و مشارکت بهره برداران مرمت و بازسازی شود.
انتهای پیام