مرند، یکی از قطبهای تولید مبل کشور است
احمد میدری شامگاه پنجشنبه ۲۸ فروردین در همایش “وفاق برای سرمایهگذاری و ایران ماهر” در شهرستان مرند با اشاره به ظرفیت مرند در حوزه تولید مبل، گفت: در اجرای این فرایند، قوانین صادراتی مانند الزام به داشتن کارت بازرگانی باید با همکاری وزارت اقتصاد و گمرک اصلاح شود، همانطور که در موضوع کالابرگ شاهد تغییر فرآیند بودیم، در حوزه صنایع دستی، مبل و فرش نیز باید شاهد جهش جدی باشیم، بهطور مثال، اگر یک مشتری عراقی بخواهد فرش و مبل مرند را خریداری کند، باید امکان سفارش آنلاین و ارسال آن فراهم باشد.
وی با اشاره به بازدید از کارخانه راکد لوله فایبرگلاس مرند زیرمجموعه شستا، ادامه داد: این کارخانه الان بیشتر شبیه باغ است و صدای پرنده در آن شنیده میشود که نشان میدهد هیچگونه فعالیت تولیدی در آن انجام نمیگیرد و تنها یادآور خاطرات تلخ از سرمایهگذاریهای ناکام است و در این راستا نیز تأسفآور است که واحدهای تولیدی با انگیزه و عشق راهاندازی شده اما اکنون به تعطیلی کشیده شدهاند.
وی با اشاره به مشکلات کارخانه راکد لوله فایبرگلاس مرند، تصریح کرد: راهکار نخست برای این شرکت، فروش است اما متأسفانه مسیر نادرستی است و بیش از ۸۰ درصد اموالهایی که دولت میفروشد، به صندوق بازنشستگی میرود که ابهامات حقوقی دارد.
میدری با اشاره به سهم دولت در پرداخت حق بیمهها اظهار کرد: طبق قانون، دولت باید ۱۰ درصد سهم بیمه را تقبل کند اما سالهاست که این سهم پرداخت نشده است، در صورتی که قالیبافان زیر پوشش بیمه قرار گیرند، مجبور خواهیم شد از منابع کارگران کسر کرده و به آنها اختصاص دهیم.
وی همچنین به مشکلات نیروگاه تبریز اشاره کرد و افزود: استفاده از مازوت و آلودهسازی منابع آبی ظلم به مردم است، اگر آب صنعتی از دل کوه استخراج و سپس آلوده به محیطزیست بازگردانده شود، این نیز ظلم محسوب میشود.
انتهای پیام