هرگونه قطع درخت در بروجرد باید دارای مجوز باشد
یحیی کریمی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: قطع درختان جنگلی مانند بلوط، زالزالک و … ممنونع است و با متخلفین به شدت برخورد میشود.
وی خاطرنشان کرد: کشاورزانی که درخت صنوبر کاشته و بعد از چندسال اقدام به فروش آنها میکنند زمانیکه درخواست قطع میدهند از آنها تعهد گرفته میشود که به جای آنها درخت بکارند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بروجرد اضافه کرد: گاهی اوقات نیز باغی از نظر اقتصادی به صرفه نیست یا دچار امراضی شدهاند از جهاد کشاورزی نامه گرفته میشود که در این صورت به آنها گواهی داده میشود که درختان را قطع کنند.
کریمی با بیان اینکه البته در این راستا نیز از آنها تهعد گرفته میشود که به جای آن باغ درخت بکارند، افزود: اداره منابع طبیعی برای این کشاورزان که باغ آنها دچار مشکل شده فقط گواهی حمل صادر میکند.
وی اضافه کرد: قطع درختان مشکلات زیادی را به دنیال خواهد داشت که از جمله این مشکلات میتوان به آلودگی هوا، ایجاد ریزگردها، گرمایش زمین و… اشاره کرد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بروجرد بیان کرد: روشن کردن آتش در طبیعت بیشترین عامل از بین رفتن جنگل و مراتع است که امسال نیز به همین دلیل خیلی از مراتع بر اثر آتشسوزی از بین رفتند.
کریمی تصریح کرد: هرگونه حمل چوب که مجور حمل نداشته باشد قاچاق محسوب میشود و از طریق مراجع ذیصلاح با آنها برخورد میشود.
وی اظهار کرد: امسال ۱۴ مورد توقیف خودروی حامل چوب قاچاق داشتیم که درختهای دست کاشت بوده و جنگلی نبودند و صرفا بهدلیل عدم مجوز حمل قاچاق محسوب میشوند.
انتهای پیام