کاهش ۵۳ درصدی تلفات مسمومیت با گاز طی نه ماه امسال/ هشدار در خصوص نیمه سرد سال
به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) مازندران، دکتر عباسی ضمن هشدار به هموطنان در نحوه استفاده از وسایل گاز سوز تصریح کرد : در نه ماهه امسال ۱۳ نفر (همگی مرد) در اثر مسمومیت با گاز منوکسیدکربن در استان جان خود را از دست دادند که این کاهش نشان دهنده این است که هموطنان ما به هشدارهای کارشناسان مربوطه در استفاده از وسایل گاز سوز توجه لازم را دارند.
ساری بیشترین شهر
بر اساس آمار ساری با ۵ و تنکابن با ۲ فوتی بیشترین و شهرستان ها ی بابلسر ، نور ، بهشهر ، فریدون کنار ،چالوس و قائمشهر هر کدام با یک فوتی کمترین فوتی گزارش شده است.
اردیبهشت بیشترین ماه
اردیبهشت با 5 فوتی ، فروردین با ۳ و آبان با ۲ فوتی بیشترین و شهریور ، مهر و آذر هر کدام با یک فوتی گزارش شده است.
ارتباط مستقیم تغییرات جوی با افزایش تلفات گازگرفتگی
مدیرکل پزشکی قانونی استان با تأکید بر ارتباط مستقیم تغییرات جوی و افزایش مرگ و میر ناشی از گازگرفتگی، تصریح کرد : تغییرات ناگهانی جوی مانند کاهش دما، بارش های پیش بینی نشده و عدم آمادگی هموطنان برای استفاده از وسایل گرمایشی استاندارد ارتباط مستقیم با افزایش آمار مرگ و میر با این کشنده خاموش دارد از هموطنان درخواست کرد با رعایت نکات ایمنی و توصیه های ارائه شده مانع از وقوع مخاطرات جانی و حوادث تلخ برای خود و عزیزانشان شوند.
اقدامات لازم در هنگام برخورد با فرد مسموم با مونوکسیدکربن چیست؟
بهترین راهکار در هنگام برخور با بیمار مسموم با گاز منوکسید کربن خارج کردن مصدوم از محیط حادثه است. بلافاصله باید بیمار را در هوای آزاد و در معرض اکسیژن قرار داده و سریعا وی را به اولین مرکز درمانی رساند. باز کردن پنجرهها و ایجاد تهویه در محیط از مسمومیت سایر افراد جلوگیری خواهد کرد.