کشتار روزانه کشتارگاه گچساران ۱٠۴ راس دام سبک و سنگین است؛ فعالیت ۱۲ نیرو
محسن احمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر، افزود: تعداد کشتار روزانه این کشتارگاه در شهرستان به طور متوسط دام سبک ۱۰۰ و سنگین ۴ رأس است.
وی ابراز داشت: کشتار این دامها هر شب با نظارت مستقیم ناظر شرعی و دامپزشکی صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه تمامی کشتارها بعد از تأیید دکتر دامپزشکی علامت لیبل میخورد، اظهار داشت: کشتارگاه گچساران تنها کشتارگاهی است که بعد از کشتار دام، لاشه آن را به مدت ۲۴ ساعت در سرد خانه این مکان نگهداری و بعد توسط ماشینهای یخچال دار مخصوص حمل گوشت بین قصابیها توزیع میشود.
وی تصریح کرد: تاکنون تعداد زیادی دام سنگین و سبک به علت بیماری دامی مورد تأیید دکتر دامپزشکی قرار نگرفته و از مدار مصرف خارج و در کورههای مخصوص امحا میشود.
احمدی از نظارت خوب دامپزشکی بر کشتار هر شب این مکان خبر داد و افزود: ۸۰ درصد از جگر دامهای سبک و سنگین به علت بیماری توسط دکتر دامپزشکی امحا میشود.
وی خاطر نشان کرد: ضایعات کشتار دام که در گذشته در کنار کشتارگاه رها و باعث ایجاد بوی بد برای همشهریان میشد، خوشبختانه به صورت بهداشتی از طریق ماشینهای مخصوص به بیرون شهر انتقال داده میشود.
احمدی عنوان کرد: به علت عوارض کم این کشتارگاه شهرداری ماهیانه بالغ بر ۴۰۰ میلیون ضرر دهی میدهد تا گوشت مرغوب و بهداشتی به همشهریان ارائه دهد.
وی عوارض هر دام سبک را ۵۰ هزار تومان و عوارض دام سنگین را ۱۵۰ هزار تومان برای کشتارگاه دانست و گفت: متأسفانه این مبلغ حتی جوابگوی پول آب و برق این کشتارگاه نبوده، ولی شهرداری گچساران به خاطر رفاه و سفره مردم این مکان را با ۱۲ نیرو خدماتی میچرخاند.
احمدی ضمن تاکید همکاری دامپزشکی شهرستان با کشتارگاه، بیان کرد: کشتار دامها با نظارت ناظر شرعی و بهداشتی در این مکان انجام میشود.
وی در آخر از مردم خواست که از خریداری گوشت بدون لیبل و فاقد مهر دامپزشکی خودداری کنند.