۱۷۲ فاقد شناسنامه در سیستان و بلوچستان دارای هویت شدند
به گزارش خبرنگار مهر، علی رحمتی ظهر امروز یک شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت زهرا (س) و روز زن، افزود: در نه ماهه امسال، از مجموعه پروندههای موجود فاقدین شناسنامه، برای ۱۷۲ نفر شناسنامه صادر شده است.
وی ادامه داد: براساس آخرین آمار موجود، در حال حاضر هزار و ۶۹۴ پرونده فاقدین شناسنامه در ثبت احوال در حال سیر مراحل اداری خود هستند.
این مقام مسئول با اشاره به آخرین آمار ولادت و وفات در استان، گفت: بر اساس آمار مرکز رصد جمعیت استان از ابتدای امسال ۶۲ هزار و ۶۸۴ واقعه ولادت در استان ثبت شده که از این تعداد ۷۲۱ مورد چندقلو بوده است.
وی اضافه کرد: از این میزان ۳۲ هزار و ۶۲ ولادت مربوط به پسران و ۳۰ هزار و ۶۲۲ تولد مربوط به دختران بوده است.
وی با بیان اینکه به طور میانگین در هر ساعت ۱۰ و در هر شبانه روز ۲۲۸ نوزاد در سیستان و بلوچستان متولد شدهاند، تصریح کرد: در کل تولدهای این نه ماه، ۷۲۱ مورد تولد چند قلو در استان ثبت شده که ۷۰۲ واقعه ۲ قلوزایی و ۱۹ مورد ولادت هم سه قلو بودهاند.
مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان در رابطه با فراوانی نام نوزادن پسر و دختر در این مدت گفت: محمد، آرسام و عثمان در بین پسران و فاطمه، عایشه و دلوین در بین دختران بیشترین نامهای انتخابی از سوی خانوادهها برای فرزندانشان را به خود اختصاص داده است.
رحمتی بیان کرد: طی این مدت، ۸۵ درصد ولادتها با اعلام پدر و در بازه زمانی ۱۵ روزه قانونی در سیستان و بلوچستان به ثبت رسیده، همچنین در این مدت نسبت جنسیتی ولادت برابر با ۱۰۴ بوده یعنی به ازای تولد حدود ۱۰۴ پسر ۱۰۰ دختر در استان متولد شده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تعداد واقعه ولادت شهری ۳۶ هزار و ۱۸ مورد بوده تصریح کرد: از ابتدای امسال، تاکنون ۲۶ هزار و ۶۶۶ واقعه ولادت در روستاهای سیستان و بلوچستان به ثبت رسیده است.
وی گفت: علاوه بر ولادتها در این مدت ۱۰ هزار و ۴۷۱ واقعه فوت در سیستان و بلوچستان ثبت شده که پنج هزار و ۹۳۸ مورد مربوط به مردان و چهار هزار و ۵۰۱ مورد مربوط به زنان بوده است.
مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان بیان کرد: میانگین سن فوت شدگان استان ۵۰ سال بوده و ۹۲ درصد از وقایع فوت در مهلت قانونی به ثبت رسیده است.
این مقام مسئول با اشاره به آمار ازدواج جمع بندی شده در این مدت، تصریح کرد: ۱۸ هزار و ۶۴۶ واقعه ازدواج در ادارات ثبت احوال استان ثبت شده که از این تعداد ۱۴ هزار و ۸۲۱ مورد در مناطق شهری و سه هزار و ۷۲۵ مورد روستایی بوده، همچنین در همین مدت دو هزار و ۸۰۶ واقعه طلاق در استان داشتهایم که تنها ۳۲۰ مورد روستایی و در شهرها دوهزار و ۴۸۶ مورد به ثبت رسیده است.
رحمتی افزود: ۶۳.۲ درصد از جمعیت سیستان و بلوچستان زیر ۳۰ سال سن دارند که این استان رتبه جوانترین استان کشور را به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه براساس آخرین آمار ارائه شده جمعیت سیستان و بلوچستان سه میلیون و ۳۳۷ هزار و ۵۳۴ نفر است گفت: ۸۱۴ هزار و ۶۴۴ میزان جمعیت مرکز استان است.