۲۲۴ واحد صنایع تبدیلی در استان هرمزگان فعال است
ارتباط فردا: عباس مویدی در حاشیه بازدید از صنایع تبدیلی و غذایی استان، با اشاره به اینکه توسعه صنایع تبدیلی کشاورزی نقش مؤثری در افزایش درآمد و اشتغالزایی روستاییان دارد، افزود: هماکنون بیش از ۶ هزار نفر در این واحدهای صنایع تبدیلی مشغول بهکار هستند که این امر بیکاریهای فصلی و دائمی در روستاها بهعنوان یکی از مشکلات عمده کشاورزان در مناطق مختلف، را تا حد زیادی کاهش میدهد.
وی از دیگر مشکلات عمده کشاورزان را از بین رفتن و ضایعات محصولات کشاورزی در دورههای زمانی و همچنین ارتباط ناقص با بخشهای اقتصادی دانست و ابراز کرد: صنایع تبدیلی و تکمیلی این مشکلات را تا حد زیادی مرتفع میکند؛ به طوری که ایجاد این صنایع باعث ارزش افزوده، ایجاد اشتغال مفید و جلوگیری از اتلاف محصولات خواهد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: ۲۲۴ واحد صنایع تبدیلی با ظرفیت بیش از ۲ میلیون تن تولید در این استان فعال است که جذب ماده خام دراین واحدها از افزایش ۷۲ درصدی نسبت به سال گذشته برخوردار بوده است.
مویدی اظهار کرد: اولویت بندی در توسعه صنایع تبدیلی و غذایی کشاورزی در تکمیل زنجیره تولید محصولات شیلاتی، زراعی، باغی و همچنین تکمیل زنجیره تولید گوشت قرمز و سفید، احداث سردخانههای نگهداری در باغات و مراکز تولید و فرآوری محصولات خام برای تولید محصول جدید با روشهای است.
وی ادامه داد: صنایع فرآوری کشاورزی میتواند در راستای جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی، ایجاد ارزش افزوده در بخش کشاورزی، افزایش سطح درآمد روستاییان، بالا بردن بهرهوری بخش کشاورزی و افزایش سهم اشتغال صنعتی در مناطق روستایی و نیز بهعنوان جزئی از فرآیند توسعه روستایی ایفای نقش کنند.