تغذيه
-
کاربرد روغن پالم در صنایع غذایی چیست
روغن پالم نوعی روغن گیاهی خوراکی است که از میوه درختان نخل روغنی که در مناطق گرمسیری میروید، گرفته شده…
بیشتر بخوانید » -
اجتماعی > سلامت
توصیه هایی برای نگهداری و مصرف صحیح روغن/ چطور روغن باقی مانده از سرخ کردن مواد غذایی را دور بریزیم؟
ارتباط فردا: یکی از سوالات رایج مردم در خصوص روغن نحوه نگهداری و مصرف و پسماند آن است. این موضوعات…
بیشتر بخوانید » -
اجتماعی > سلامت
سرانه پایین مصرف لبنیات در میان ایرانیها/ دستورالعمل وزارت بهداشت برای تامین غذای سالم خانوادهها و ارائه آن به هیات دولت
دکتر احمد اسماعیلزاده در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه سرانه مصرف لبنیات در کشور بسیار پایین است، اظهار کرد: بررسیها…
بیشتر بخوانید » -
علم و فناوری > فناوری
تشخیص عناصر تشکیل دهنده غذا از روی عکس با یک ابزار جدید
ارتباط فردا: دراپ(Drop) ممکن است به نوعی شبیه یک بینی فلزی عجیب باشد، اما در واقع بیشتر شبیه یک مجموعه…
بیشتر بخوانید »